Libnet.ro
UNICEF

08:45

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
 Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani, pe 9 decembrie 2018,in urma unor probleme cardiace. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. Artista este acum plansa de mu. continuă pe B1

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO.

VESTEA SOC a zilei! DISPARITIE FULGERATOARE in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI pentru marea ARTISTA

Alerta in muzica populara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO E DEVASTAT GALERIE FOTO) Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj a.

VESTEA TRISTA a zilei! DISPARITIE SOC in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI AMARE pentru CELEBRA ARTISTA

Veste trista in muzica populara! LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj.

VIDEO Fara precedent: Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe Legea Bugetului in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va angaja raspunderea pe Legea Bugetului, fapt fara precedent. Ludovic Orban a explicat ca este foarte dificil ca printr-o dezbatere normala in Parlament, legea bugetului sa fie adoptata pana la finalul anului, asa cum a programat Guvernul. Chiar daca isi angajeaza Guvernul raspunderea, parlamentarii vor avea ocazia sa prezinte amendamente. De asemenea, Guvernul a decis sa-si asume raspunderea si pe o lege prin care sa fie eliminate prevederile nocive din OUG 1142018.

VA FI MACEL! PREVIZIUNILE ingrozitoare facute de NOSTRADAMUS pentru anul 2020! Din pacate, ROMANIA e pe LISTA NEAGRA

Ce ne asteapta in anul 2020? Nostradamus a lasat, in scris, nenumarate profetii pentru sute de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )