Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace. continuă pe B1

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre indragita MARIA CARNECI! Cata tristete ...

Maria Carneci este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania! De curand, a trecut prin cele mai cumplite momente din viata ei, dupa ce sotul ei a murit.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! IMAGINI HORROR LA MORMANTUL LUI CORNEL GALES! SI-AU FACUT CRUCE CAND AU AJUNS.

VESTEA SOC a zilei! DISPARITIE FULGERATOARE in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI pentru marea ARTISTA

Alerta in muzica populara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO E DEVASTAT GALERIE FOTO) Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj a.

VIDEO Fara precedent: Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe Legea Bugetului in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va angaja raspunderea pe Legea Bugetului, fapt fara precedent. Ludovic Orban a explicat ca este foarte dificil ca printr-o dezbatere normala in Parlament, legea bugetului sa fie adoptata pana la finalul anului, asa cum a programat Guvernul. Chiar daca isi angajeaza Guvernul raspunderea, parlamentarii vor avea ocazia sa prezinte amendamente. De asemenea, Guvernul a decis sa-si asume raspunderea si pe o lege prin care sa fie eliminate prevederile nocive din OUG 1142018.

VA FI MACEL! PREVIZIUNILE ingrozitoare facute de NOSTRADAMUS pentru anul 2020! Din pacate, ROMANIA e pe LISTA NEAGRA

Ce ne asteapta in anul 2020? Nostradamus a lasat, in scris, nenumarate profetii pentru sute de ani.

FEDERAL RESERVE LANSEAZA O OPERATIUNE MONETARA FARA PRECEDENT Sa curga-n valuri trilioanele!

Pentru a nu strica naratiunea redresarii sustenabile si in acest sfarsit de an, piata repo din Statele Unite va fi inundata de banca centrala cu sute de miliarde de dolari, dupa cum arata cel mai recent program al operatiunilor de la Federal Reserve Bank of New York.

SOC! Toata tara, in LACRIMI! NU mai prinde ANUL NOU! Medicii au facut ANUNTUL TRIST! Din pacate, este vorba chiar despre ....

O tanara mamica din Marea Britanie, bolnava de cancer se pregateste sa isi ia adio pentru totdeauna de la familia ei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )