Libnet.ro
UNICEF

19:00

DRAMA momentului in MUZICA POPULARA! Vesti TRISTE despre ELENA MERISOREANU! Din pacate, s-a intamplat IMEDIAT dupa OPERATIE...

B1 B1,
DRAMA momentului in MUZICA POPULARA! Vesti TRISTE despre ELENA MERISOREANU! Din pacate, s-a intamplat IMEDIAT dupa OPERATIE...

Vestea ca marea legenda a muzicii populare Elena Merisoreanu a fost operata de urgenta alovit ca un trasnet! Medicii au declarat ca au intervenit asupra corzilor sale. continuă pe B1

DRAMA momentului in MUZICA POPULARA! Vesti TRISTE despre ELENA MERISOREANU! Din pacate, s-a intamplat dupa OPERATIE...

Vestea ca marea legenda a muzicii populare Elena Merisoreanu a fost operata de urgenta alovit ca un trasnet! Medicii au declarat ca au intervenit asupra corzilor sale.

Noua DRAMA in muzica POPULARA! Cea mai cunoscuta cantareata trece prin CLIPE GRELE! Mi-a zis ca am un nodul (FOTO)

Au aparut noi informatii despre operatia de urgenta la care a fost supusa Elena Merisoreanu! Vedeta a marturisit pentru Antena Stars ca a fost la un eveniment unde era aerul conditionat deschis la capacitate ma.

SOC in muzica populara! ELENA MERISOREANU, operata, de urgenta! Din pacate, medicii au luat DECIZIA radicala

Elena Merisoreanu, cunoscuta interpreta de muzica populara, nua mai putu sa isi amane problemele de sanatate pe care artista le are la corzile vocale! Medicii nu au mai putut face nimic pentru a.

Cele mai spectaculoase schimbari de look in randul artistelor de muzica populara FOTO

Dupa ani intregi in care si-au pastrat imaginea intacta, au indraznit sa faca unele schimbari care le-au transformat complet. Iata ce cantarete de muzica populara si-au schimbat, de-a lungul anilor, aspectul.

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )