Libnet.ro
UNICEF

11:30

Este DOLIU in lumea academica! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti lingvisti din Romania

B1 B1,
Este DOLIU in lumea academica! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti lingvisti din Romania

Este doliu in lumea academica din Romania! Dragos Moldovanu, unul dintre cei mai importanti lingvisti din istoria stiintelor filologice din tara noastra s-a stins din viata, la varsta de 77 de ani. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Spania - membru al unei grupari care se ocupa cu aducerea in Spania si in alte state din Europa a unor mari cantitati de cocaina din America de Sud - a fost arestat in Bulgaria. El era cautat de sase ani, potrivit presei spaniole.

DOLIU FARA MARGINI in presa! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti, castigator al premiului Pulitzer, dupa o LUNGA SUFERINTA (FOTO)

Este doliu in lumea presei. Unul dintre cei mai reputati fotojurnalisti a murit la varsta de 58 de ani, dupa o lunga suferinta. Este vorba despre Yannis Behrakis, care a lucrat pentru agentia de presa Reuters .

DOLIU iN LUMEA MUZICII! A MURIT unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI! Milioane de fani, in lacrimi

Doliu in lumea muzicii. Reputatul compozitorul, pianist si dirijor Andre Previn a murit la varsta de 89 de ani. Previn a fost recompensat cu patru premii Oscar si a condus unele dintre cele mai mari orchestre ale.

DOLIU FARA MARGINI in lumea sportului! A MURIT unul din cei mai mari boxeri! Din nefericire, este vorba chiar de... (FOTO, VIDEO)

Doliu imens in lumea boxului. Legendarul pugilist Eusebio Pedroza a incetat din viata vineri, cu o zi inainte de a implini 63 de ani.

DOLIU in presa! A murit unul dintre cei mai mari jurnalisti

Ogden R. Reid, fostul redactor al The Herald Tribune, care a reprezentat districtele Congresului din Westchester County, NY, timp de 12 ani, mai intai ca republican si apoi ca democrat, s-a stins din viata la.

Unul dintre cei mai cautati narcotraficanti spanioli a fost arestat in Bulgaria

Garda Civila spaniola a anuntat arestarea in Bulgaria a unuia dintre cei mai cautati narcotraficanti spanioli, care si-a schimbat aspectul fizic dupa ce s-a ingrasat zeci de kilograme si se pregatea sa fuga in Venezuela, informeaza lefigaro. fr.

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Doliu in lumea cinematografiei franceze! Una dintre cele mai mari producatoare a murit

Mag Bodard, producatoarea franceza care a contribuit la succesul productiei Les Demoiselles de Rochefort, s-a stins din viata la varsta de 103 ani. Producatoarea de film a colaborat, de-a lungul.

Curtea Suprema: Unul dintre magistratii care judeca dosarul lui Liviu Dragnea a cerut sa se pensioneze

Sectia pentru judecatori a CSM urmeaza sa se pronunte, in sedinta din 5 martie 2019, asupra cererii de pensionare a judecatoarei Luciana Mera, unul dintre cei cinci judecatori ai completului care judeca apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )