Libnet.ro
UNICEF

07:30

MINISTRUL ECONOMIEI: Proprietatea intelectuala este unul dintre fronturile viitorului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ECONOMIEI: Proprietatea intelectuala este unul dintre fronturile viitorului

Proprietatea intelectuala este unul dintre fronturile viitorului, iar, in viitorul deloc indepartat, drepturile de proprietate intelectuala vor deveni o resursa la fel de importanta pentru dezvoltarea economiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei Niculae Badalau, intalniri cu Antonio Campinos

Ministrul Economiei Niculae Badalau a avut astazi, doua intalniri cu Antonio Campinos - Presedintele Oficiului European de Brevete si Christian Archambeau - Directorul Executiv al Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala.

Chirurgul Radu Zamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a devenit sef al Agentiei Nationale pentru Transplant

Unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni a devenit sef al Agentiei Nationale pentru Transplant. Chirurgul Radu Zamfir a fost numit in functie de ministrul Sanatatii. De-a lungul.

Este DOLIU in lumea academica! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti lingvisti din Romania

Este doliu in lumea academica din Romania! Dragos Moldovanu, unul dintre cei mai importanti lingvisti din istoria stiintelor filologice din tara noastra s-a stins din viata, la varsta de 77 de ani.

Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Spania - membru al unei grupari care se ocupa cu aducerea in Spania si in alte state din Europa a unor mari cantitati de cocaina din America de Sud - a fost arestat in Bulgaria. El era cautat de sase ani, potrivit presei spaniole.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2393 seconds )