Libnet.ro
UNICEF

15:15

Drama TOTALA la capataiul lui VIOREL LIS! Oana s-a prabusit de DURERE! Din pacate nu se mai poate face nimic...

B1 B1,
Drama TOTALA la capataiul lui VIOREL LIS! Oana s-a prabusit de DURERE! Din pacate nu se mai poate face nimic...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Sotia fostului primar al Capitalei, Oana Lis a spus ca se roaga neincetat, ca merge la biserica si ca da regulat cu. continuă pe B1

Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Oana inainte sa-l cunoasca pe Viorel Lis: Era piele si os (FOTO)

Pe vremea cand nu se afla sub aripa protectoarea a lui Viorel Lis, Oana era o persoana simpla. La doar 17 ani, blondina era piele si os, imbracata modest si cu o privire inocenta. Oana Lis a postat pe.

Din pacate, e tragedia zilei: VIOREL LIS si-a dat ochii peste CAP! Finalul dureros a SOSIT! Oana Lis isi smulge parul de DURERE

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, trece in continuare prin moment cumplite dupa accidental vascular cerebral. Dupa anuntul disperat facut chiar de catre sotia sa, Oana, care a vorbit despre starea precara.

Oana Lis in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit faptul ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, sustinand ca fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele. De asemenea, Lis are probleme si.

Este VESTEA TRISTA a zilei: Fostul primar Viorel Lis e ca si mort. Din pacate, sotia sa Oana i-a si gasit inlocuitor...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )