Libnet.ro
UNICEF

18:00

DRAMA totala in showbiz! OANA LIS a pregatit TAMAIA! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune pentru VIOREL LIS...

B1 B1,
DRAMA totala in showbiz! OANA LIS a pregatit TAMAIA! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune pentru VIOREL LIS...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei, Oana Lis care a spus ca se roaga neincetat, ca. continuă pe B1

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

Oana Lis a golit mai multe pahare la un eveniment monden si, la un moment dat, a decis sa faca un live pe Facebook. Si nu decolteul urias a atras atentia, ci paharul, care se golea cu fiecare.

TRAGEDIE mondena! VIOREL LIS s-a prabusit pe litoral! Atacul cerebral l-a TERMINAT! Oana Lis, inecata in lacrimi

Sanatatea lui Viorel Lis este extrem de subreda! Dupa ce, in urma cu doua luni, barbatul a suferit un atac cerebral, care putea sa ii fie fatal daca nu primea ajutor in timp util de la medici. Recent fostului.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )