Libnet.ro
UNICEF

07:45

D.R.P.C.I.V. suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
D.R.P.C.I.V. suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, incepand cu data de 17. 2020, se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire in functie de evolutia situatiei actuale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Examinele pentru obtinerea permisului de conducere, suspendate la nivel national

Incepand de marti se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de.

Examenele pentru obtinerea permisului de conducere, suspendate la nivel national

Incepand de marti se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de.

Comisar sef retinut pentru luare de mita. Lua bani ca sa programezepeste rand candidatii la examenul pentru obtinerea permisului auto

Politistul este acuzat de procurorii anticoruptie ca lua bani si bunuri si pentru inmatricularea cu prioritate a unor autoturisme, precum si pentru preschimbarea fara programare a permisului de conducere.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus.

Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni

Bacolux Hotels a decis sa se alinieze masurilor recomandate de statul roman si sa puna mai presus de toate siguranta si sanatatea oaspetilor si angajatilor sai. De astazi, 16 martie, Bacolux Hotels isi suspenda activitatea locatiilor sale din Herculane si Busteni, respectiv Afrodita Resort and Spa, Diana Resort si Pensiunea Bacolux. Ramane deschis Craiovita Hotel and Events din Craiova, sediul central al companiei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Distributie Oltenia suspenda activitatea centrelor sale de relatii

Operatorul Distributie Oltenia suspenda activitatea centrelor sale de relatii cu utilizatorii din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea, in perioada 12 martie 31 martie 2020.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA COVID-19 Enel suspenda activitatea magazinelor din Romania

Enel Energie si Enel Energie Muntenia isi vor suspenda temporar toate activitatile care presupun contactul direct al angajatilor cu publicul in urmatoarea perioada si isi incurajeaza clientii sa utilizeze canalele alternative de comunicare.

Clubul Universitatea Craiova isi suspenda activitatea mai mult decat a anuntat LPF

Clubul Universitatea Craiova a decis sa-si suspende activitatea incepand de astazi pana pe 21 aprilie 2020. Data este cu mult peste suspendarea anuntata de FRF, 31 martie 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2429 seconds )