Libnet.ro
UNICEF

22:30

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus. continuă pe Antena3

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Dupa votul asupra Guvernului Orban, Parlamentul se suspenda o saptamana din cauza coronavirusului. Toate activitatile se desfasoara online

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat pentru Mediafax, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

Primul roman mort din cauza coronavirusului in Italia

Cazul primului roman mort in Italia din cauza coronavirusului a fost confirmat de autoritatile italiene, a precizat Ministerul de Externe.

Imagini de la Vila Lac 1, unde premierul este izolat din cauza coronavirusului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini de la Vila Lac 1, acolo unde premierul Orban este izolat din cauza coronavirusului.

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE.

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )