Libnet.ro
UNICEF

16:45

Drumul spre grupele Ligii Campionilor: Steaua va juca cu cel mai greu adversar, Legia Varsovia

B1 B1,
Drumul spre grupele Ligii Campionilor: Steaua va juca cu cel mai greu adversar, Legia Varsovia

Steaua Bucuresti nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru dubla decisiva ce duce in grupele Ligii Campionilor. Bucurestenii au picat cu cel mai greu adversar, polonezii de la Legia Varsovia. Primul meci va avea. continuă pe B1

Play-off LC: Steaua - Legia Varsovia, intalnire decisiva pentru grupele Ligii Campionilor.

Steaua va intalni campioana Poloniei, Legia Varsovia, in play-off-ul Ligii Campionilor, intalnire decisiva pentru calificarea in grupele ligii. Legia este cel mai dificil adversar pe care il putea nimeri campioana Romaniei in cadrul tragerilor la sorti de azi, de la Nyon. Steaua va disputa primul meci impotriva Legia pe data de 20/21 august, pe teren propriu, returul urmand sa fie jucat la Varsovia, pe 27/28 august. Calificarea in grupele Ligii va fi mai dificila decat se asteptau stelistii .

Celtic Glasgow s-a calificat cu emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Steaua, cap de serie la tragerea la sorti

Aflata la adapostul unui subred 1-0 obtinut in partida tur, campioana Scotiei, Celtic Glasgow, s-a calificat cu mari emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Alb-verzii au remizat, scor 0-0, in deplasare la.

Steaua incaseaza deja euro2,1 milioane si tinteste lozul mare din grupele Ligii Campionilor

UEFA a publicat joi sumele pe care echipele din Liga Campionilor le vor castiga in grupe. Steaua a strans cateva sute de mii de euro in preliminarii, iar in playoff incaseaza peste 2 milioane. Daca ajunge in grupe lucrurile se pot accelera pe plan financiar. Din bugetul total de 1,3 miliarde de euro pe care UEFA il aduna in acest sezon, 500 de milioane de euro vor merge catre cluburi.

Steaua Bucuresti va intalni Legia Varsovia in play-off-ul Ligii Campionilor

Patru foste campioane europene - Steaua, PSV, Celtic si AC Milan - si patru echipe care spera sa ajunga in grupele Ligii Campionilor pentru prima oara s-au aflat printre cele 20 de cluburi care au luat parte.

Preliminarii Liga Campionilor: Steaua - Dinamo Tbilisi, lupta pentru un loc in play-off (20.45).

Steaua Bucuresti intalneste in aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, in cea de a doua mansa a turul trei din preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a invins in deplasare cu 2-0. Echipe probabile Steaua - Dinamo Tbilisi ora 20. 45, Digi Sport 1) Steaua 4-2-3-1): Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches, Pirvulescu - Bourceanu, Prepelita - Ad. Popa, G. Iancu, C. Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf Dinamo Tbilisi 4-4-2): Loria - .

Rezultate din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti si-a aflat miercuri seara si ultimele doua posibile adversare din urna a doua valorica pentru play-offul Ligii Campionilor. Astfel, Austria Viena si Legia Varsovia au obtinut calificarea in urma unor rezultate de egalitate. Tragerea la sorti pentru play-off are loc vineri.

Steaua intra in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1, mansa retur a confruntarii cu Dinamo Tbilisi, calificandu-se in playoff-ul Ligii Campionilor, multumita victoriei obtinute in urma cu o saptamana in Georgia. Iasmin Latovlevici a deschis scorul in minutul 6, gruzinii egaland in debutul partii secunde, in urma unei erori de marcaj a lui Florin Gardos, introdus la pauza de Reghecampf. Tragerea la sorti pentru playoff are loc vineri de la ora 13:00, live text pe onlinesport. ro. Indiferent de rezultatul din playoff, Steaua are asigurata primavara europeana in grupele Ligii Europa.

Prezentarea echipei Legia Varsovia, adversara Stelei in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti va intalni cel mai dificil adversar posibil dintre cele cinci aflate in urna necapilor de serie la tragerea la sorti.

Prezentarea echipei Legia Varsovia, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor

Sortii au decis: adversara Stelei in ultima faza dinaintea grupelor Ligii Campionilor este detinatoarea titlului din Polonia, Legia Varsovia, o echipa care s-a jucat cu Rapid, in urma cu doua sezoane, in grupele Ligii Europa.

Prezentarea Legiei Varsovia, adversarul Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor. in lot e prezent si un fost portar de la Vaslui

Sortii au decis: adversara Stelei in ultima faza dinaintea grupelor Ligii Campionilor este detinatoarea titlului din Polonia, Legia Varsovia, o echipa care a jucat cu Rapid, in urma cu doua sezoane, in grupele Ligii Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )