Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dublarea alocatiilor de stat pentru copii, votata in Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Dublarea alocatiilor de stat pentru copii, votata in Camera Deputatilor

Legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii a fost votata in Camera Deputatilor, fiind i. continuă pe România Liberă

Circ in Parlament pe dublarea alocatiilor copiilor. Nicolae Bacalbasa si liderul deputatilor PNL s-au insultat in plen: Mirosea violent a alcool

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, retrimiterea la comisiile de specialitate a proiectului PSD de dublare a alocatiilor pentru copii, propunerea acestuia fiind respinsa de plen.

Eliminarea pensiilor speciale a trecut de comisia de munca din Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, astazi, dupa ce Comisia pentru munca a adoptat un raport favorabil pentru proiectul privind eliminarea pensiilor speciale, ca PNL a bifat o mare promisiune din campania electorala. --- * ACTUALIZARE - Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu. --- * ACTUALIZARE - Comisia a aprobat dublarea alocatiilor --- Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat marti raport favorabil pentru proiectul de hotarare care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, informeaza Agerpres. ro.

Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

Propunerea PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost aprobata, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri. Impactul bugetar al.

Comisia de munca din Camera Deputatilor vrea dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Comisia de munca a decis dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

ALOCATII 2020. Camera Deputatilor a votat dublarea alocatiilor pentru copii. Legea merge la Iohannis

Deputatii au votat dublarea alocatiilor pentru copii. Initiativa a fost sustinuta de PSD, dar nimeni de la Putere nu a votat impotriva. Camera Deputatilor a for decizional.

Camera Deputatilor a aprobat dublarea alocatiilor pentru copii la 300 de lei pe luna

Camera Deputatilor a aprobat miercuri, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri, propunerea PSD de dublare a alocatiilor pentru copii de la 150 la 300 de lei pe luna, masura al carei impact bugetar este de.

VIDEO Camera Deputatilor a decis dublarea alocatiilor pentru copii Reducerea TVA si abrogarea pensiilor speciale, amanate

Camera Deputatilor a votat miercuri pentru dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei, o propunere a PSD. Decizia a fost luata cu 179 de voturi pentru. La momentul votului, liberalii si-au scos cartelele din aparate. Alte doua legi cu miza au fost amanate pentru la anul: reducerea TVA de la 19% la 16% si abrogarea pensiilor speciale.

VOT FINAL IN CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

ACTUALIZARE - Camera Deputatilor, decizionala in acest caz, a aprobat dublarea alocatiilor pentru copii cu 179 de voturi pentru si 29 de abtineri. --- *ACTUALIZARE - A fost aprobata legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, cu 282 de voturi pentru. --- *ACTUALIZARE - Dezbaterile in plen s-au incheiat. Proiectul care abroga pensiile speciale nu a fost dezbatut. Votul final a fost programat la ora 13:15. --- *ACTUALIZARE - Raport favorabil pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare. Comisiile de specialitate au refacut raportul pe proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante. --- *ACTUALIZARE - Opozitia a reusit scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului care vizeaza reducerea TVA, acesta fiind retrimis la comisie pentru doua saptamani. in schimb, incercarea de a amana votul pe dublarea alocatiilor pentru copii a esuat, PSD reusind sa se impuna la vot si sa mentina proiectul pe ordinea de zi. --- Proiectul de lege prin care se acorda posibilitatea Guvernului de a emite ordonante de urgenta pe durata vacantei parlamentare se afla, miercuri, la vot final in Camera Deputatilor. Senatorii au respins legea, iar premierul Ludovic Orban a precizat ca Guvernul va lucra in ianuarie si va convoca Parlamentul in sesiune extraordinara in fiecare, daca va fi nevoie, relateaza News. ro.

Liderul deputatilor PNL, dupa dublarea alocatiilor elevilor: Trebuie sa taiem cheltuielile cu acei bugetari care SUNT iN PLUS in administratia publica centrala

PropunereaPSDprivind dublarea alocatiilor pentru copii, aprobata miercuri de Camera Deputatilor, ar putea fi facuta prin reducerea altor cheltuieli, cum ar fi taieri de la acei bugetari care sunt in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )