Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dublu atentat cu masina capcana in apropiere de aeroportul din Aden, cel putin 6 morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dublu atentat cu masina capcana in apropiere de aeroportul din Aden, cel putin 6 morti

O baza militara de langa aeroportul international din Aden a fost astazi, tinta a unui dublu atentat cu masina capcana, in care si-au pierdut viata cel putin sase oameni, a indicat o sursa militara care ii acuza pe jihadisti, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Dublu atentat cu masina capcana in Yemen. Sunt cel putin sase morti

O baza militara de langa aeroportul international din Aden a fost tinta miercuri a unui dublu atentat cu masina capcana, facand cel putin sase morti, a indicat o sursa militara care ii.

VIDEO. Yemen: Dublu atentat cu masina capcana, intr-o baza militara. Cel putin 6 persoane au murit

Cel putin sase persoane au murit, miercuri, intr-un dublu atentat cu masina capcana, care a avut loc intr-o baza militara de langa aeroportul international din Aden.

Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, cel putin sapte soldati pierzandu-si viata

Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, miercuri, dupa ce au ucis cel putin sapte soldati de la baza, au declarat surse militare, potrivit alarabiya. net. Trupele au.

Incident pe aeroportul din Iasi. Un avion Tarom a ramas la sol

Avionul TAROM care trebuie sa decoleze marti dimineata de pe Aeroportul din Iasi cu destinatia Bucuresti a ramas la sol. Pe lista pasagerilor era si noul primar al Iasiului, Mihai Chirica. Primarul.

Probleme pe aeroportul din Barcelona dupa ce compania aeriana Vueling a anulat 19 zboruri

Anularea sambata a 19 zboruri de catre compania low cost spaniola Vueling a provocat perturbari majore pe aeroportul din Barcelona, unde sute de pasageri si-au vazut amanata plecarea in vacanta, relateaza Agerpres citand AFP. Site-ul companiei anunta sambata seara 19 zboruri anulate si numeroase altele cu intarzieri, rerutate sau amanate, la 24 de ore dupa o alta zi neagra pentru Vueling.

Dublu atentat terorist in Arabia Saudita

Doua explozii au avut loc luni dupa-amiaza in fata unei moschei din orasul saudit Qatif, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Conform agentiei Reuters, deflagratiile au avut loc intr-o zona a.

Dublu atentat terorist in Arabia Saudita. Numarul victimelor este necunoscut

Doua explozii au avut loc luni dupa-amiaza in fata unei moschei din orasul saudit Qatif, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Conform agentiei Reuters, deflagratiile au avut loc intr-o zona a.

Atentat sinucigas langa consulatul SUA din orasul saudit Jeddah

Un prezumtiv atacator sinucigas a fost ucis dupa detonarea unui dispozitiv luni in apropierea consulatului SUA din orasul Jeddah, pe coasta de vest a Arabiei Saudite, potrivit mass-media locale, citata de BBC si AFP.

Porcule, du-te acasa! Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onoranta pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Porcule, du-te acasa! sau Afara cu dusmanii din tara sunt doar doua dintre mesajele cu care a fost intampinat vicepremierul rus Dmitri Rogozin la venirea sa in.

Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, alerta este falsa. Aeroportul Marseille Provence a fost evacuat dupa ce a fost gasit un pachet suspect, conform rapoartelor privind mass-media, care afirma ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )