Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dublu atentat cu masina capcana in Yemen. Sunt cel putin sase morti

Antena3 Antena3,
Dublu atentat cu masina capcana in Yemen. Sunt cel putin sase morti

O baza militara de langa aeroportul international din Aden a fost tinta miercuri a unui dublu atentat cu masina capcana, facand cel putin sase morti, a indicat o sursa militara care ii. continuă pe Antena3

VIDEO. Yemen: Dublu atentat cu masina capcana, intr-o baza militara. Cel putin 6 persoane au murit

Cel putin sase persoane au murit, miercuri, intr-un dublu atentat cu masina capcana, care a avut loc intr-o baza militara de langa aeroportul international din Aden.

Dublu atentat cu masina capcana in apropiere de aeroportul din Aden, cel putin 6 morti

O baza militara de langa aeroportul international din Aden a fost astazi, tinta a unui dublu atentat cu masina capcana, in care si-au pierdut viata cel putin sase oameni, a indicat o sursa militara care ii acuza pe jihadisti, potrivit AFP.

Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Cel putin 75 de persoane au fost ucise si peste 130 ranite la primele ore ale diminetii de duminica intr-un atentat sinucigas la Bagdad revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al autoritatilor, transmite AFP. Este cel mai sangeros atentat din capitala irakiana din acest an. Atacul a avut loc pe o strada comerciala din cartierul Karrada unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Atentat sinucigas Bagdad: Numarul mortilor a crescut la cel putin 213

Cel putin 213 persoane au murit in atentatul sinucigas care a avut loc, duminica, in capitala irakiana Bagdad, potrivit celui mai recent bilant.

Doliu national in Irak dupa un atentat al Statului Islamic soldat cu cel putin 119 morti

Irakul a inceput astazi trei zile de doliu national in memoria victimelor atentatului sinucigas comis de gruparea Stat Islamic SI) si soldat cu cel putin 119 morti intr-un cartier comercial din Bagdad, relateaza AFP, citat de surse din presa.

Elicopter militar prabusit in Turcia. Cel putin cinci persoane au murit

Un elicopter militar turc Sikorsky S-70 cu 15 persoane la bord s-a prabusit marti cel mai probabil din cauza cetii in provincia Giresun, din nord-estul Turciei, provocand moartea a cel putin cinci.

Trei zile de doliu national in Irak, dupa atentatul terorist din Bagdad. Cel putin 119 persoane au murit si peste 180 au fost ranite

Irakul este, timp de trei zile, in doliu national, ca urmare a atentatului sinucigas de la Bagdad, in care si-au pierdut viata cel putin 119 persoane.

Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, cel putin sapte soldati pierzandu-si viata

Mai multi militanti au confiscat sediul garnizoanei militare din Aden, miercuri, dupa ce au ucis cel putin sapte soldati de la baza, au declarat surse militare, potrivit alarabiya. net. Trupele au.

Atentate cu bomba in Bagdad: Cel putin 83 de morti si 200 de raniti. ISIS a revendicat primul atac (FOTO+VIDEO)

Cel putin 83 de persoane au murit, iar alte 200 au fost ranite sambata noaptea in urma a doua atentate cu bomba, in capitala Irakului, Bagdad. Printre cei morti se numara foarte multi.

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nunta, sau cel putin clinchet de pahare de la petrecerea de logodna

Cum sunt o multime de planete in casa casatoriei si a angajamentelor in relatie din charta ta, probabil ca te vei gandi sa te logodesti sau chiar casatoresti luna aceasta. Si este momentul perfect pentru un astfel de pas. Ai o pleiada de planete dulci aliniate in Rac la 180 de grade de a ta Soarele, luna noua din 4 iulie, Venus si Mercur iar aceste planete reprezinta colaborarea si parteneriatul in care te afli acum. Neptun va fi intr-un unghi fin cu luna noua, indicand dragoste si inspiratie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )