Libnet.ro
UNICEF

23:30

Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

B1 B1,
Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

Simona Halep o va infrunta, miercuri, la ora 12. 30, pe ucraineana Elina Svitolina, pentru sefia Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, in conditiile in care ambele tenismene au debutat perfect la Shenzen,. continuă pe B1

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

Cum a ajuns Simona Halep in perfuzii, inainte de Turneul Campioanelor. Declaratii despre starea ei de sanatate

Luni, 28 octombrie, va fi o zi grea pentru Simona Halep, caci de la ora 14:00, ora Romaniei, se va duela cu Bianca Andreescu. Simona Halep a pasit cu stangul in competitie, caci, inainte de a incepe Turneul Campioanelor pentru ea, a ajuns pe patul de spital. Antrenorul ei a dezvaluit ca a avut nevoie .

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor. Duel romanesc la Shenzhen

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a recunoscut ca a admirat-o pe Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, una din adversarele.

Simona Halep a castigat primul duel cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Bianca Andreescu are loc luni, nu inainte de ora 14:00 Programul primelor partide

Organizatorii competitiei de la Shenzhen au anuntat, vineri, programul primelor partide din cadrul Turneului Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie). Simona Halep o va intalni in prima sa partida din Grupa Violet pe Bianca Andreescu, luni, in a doua confruntare de simplu a zilei, nu inainte de ora 14:00 cele doua se vor duela pentru prima oara).

Simona Halep le inchide gura criticilor, dupa partida cu Bianca Andreescu: Am auzit la mine in tara ca sunt un pic prea batrana!

Simona Halep 5 WTA), a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 4 WTA), in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, la capatul.

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )