Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Playtech Playtech,
Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona . continuă pe Playtech

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Turneul Campioanelor

Organizatorii competitiei WTA din Shenzhen au anuntat programul primelor doua zile de concurs.

Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

Simona Halep o va infrunta, miercuri, la ora 12. 30, pe ucraineana Elina Svitolina, pentru sefia Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, in conditiile in care ambele tenismene au debutat perfect la Shenzen,.

DigiSport: A facut perfuzii!. Noi detalii despre Simona Halep, inainte de debutul la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor 2019 |Daniel Dobre sustine ca Simona Halep nu a avut parte de pregatirea perfecta, inaintea turneului de la Shenzhen. Mai mult, antrenorul campioanei de la Wimbledon anunta ca aceasta a avut nevoie si de un tratament cu perfuzii.

Cum a ajuns Simona Halep in perfuzii, inainte de Turneul Campioanelor. Declaratii despre starea ei de sanatate

Luni, 28 octombrie, va fi o zi grea pentru Simona Halep, caci de la ora 14:00, ora Romaniei, se va duela cu Bianca Andreescu. Simona Halep a pasit cu stangul in competitie, caci, inainte de a incepe Turneul Campioanelor pentru ea, a ajuns pe patul de spital. Antrenorul ei a dezvaluit ca a avut nevoie .

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Bianca Andreescu prefateaza confruntarea in premiera cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu 4 WTA) a prefatat, vineri, duelul cu Simona Halep 5 WTA), care va avea loc la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, grupa infernala la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )