Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Online Sport Online Sport,
Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet. continuă pe Online Sport

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

ESPN nu ii da nicio sansa Simonei Halep sa castige Turneul Campioanelor. Care sunt argumentele americanilor

Chiar daca Simona Halep a terminat pe locul 4 in cursa pentru ultmul turneu din cadrul circuitului WTA, ESPN o considera ca romanca porneste cu ultima sansa in cursa pentru castigarea trofeului.

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E uimitor ce a facut Cum a caracterizat meciul lor de la Turneul Campioanelor

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a prefatat intalnirea cu Bianca Andreescu, primul meci din cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

Antrenorul Simonei Halep, precaut inainte de Turneul Campioanelor: Nu stim cum va reactiona corpul ei

Cu o zi inaintea debutului Simonei Halep 5 WTA) la Turneul Campioanelor, antrenorul ei, Daniel Dobre, a vorbit despre forma fizica in care se afla sportiva.

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

Simona Halep, despre Grupa Violet: Este o mare provocare pentru mine

Simona Halep a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti a grupelor Turneului Campioanelor, ca pentru ea faptul ca va infrunta sportivele puternice din Grupa Violet in contextul in care revine dupa o accidentare reprezinta o mare provocare.

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Ora de start a meciului dintre Halep si Andreescu de la Turneul Campioanelor. Programul complet al zilei de luni

Organizatorii competitiei de la Shenzhen au anuntat programul zilei a doua si implicit ora de start a meciului asteptat cu sufletul la gura de romanii de pretutindeni.

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )