Libnet.ro
UNICEF

16:00

Duel cu miza de Liga Campionilor intre Arsenal si Manchester United

Online Sport Online Sport,
Duel cu miza de Liga Campionilor intre Arsenal si Manchester United

Etapa a 30-a din Premier League le aduce fata in fata pe Arsenal si Manchester United, doua echipe care isi disputa unul dintre locurile de Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

A iNGHETAT PARISUL! Manchester United inscrie in ULTIMUL MINUT si o elimina pe PSG din Liga Campionilor / Porto si Roma merg in prelungiri dupa egalitate perfecta la capatul a 180 de minute

Cu totii credeam ca Liga Campionilor nu mai poate produce alte socuri dupa seara de marti, cand Ajax o zdrobea pe Real chiar pe Bernabeu. Ei, bine, la doar o seara distanta, in optimile aceleiasi competitii,.

UPDATE // Porto inscrie golul izbavitor in minutul 115 si merge alaturi de United in SFERTURI. Ambele partide de Liga Campionilor, decise in urma ajutorului oferit de VAR

UPDATE //Porto a reusit sa inscrie in ultimele cinci minute din a doua repriza suplimentara de joc, tot la capatul unei decizii VAR, astfel ca va merge alaturi de Manchester United in sferturile Ligii.

Arsenal Londra vs Manchester United 2-0 / Prima infrangere pentru Ole Gunnar Solskjaer in Premier League

Arsenal Londra a invins-o pe Manchester United cu 2-0 intr-un meci din etapa a 30-a din Premier League si i-a furat pozitia a patra in clasament. Aceasta a fost prima infrangere in capionat, sub conducerea lui Ole Gunnar Solskjaer, pentru diavolii rosii.

Magicianul Solskjaer: Ce bilant are antrenorul care a trezit Manchester United din moarte clinica

Ole Gunnar Solskjaer 46 de ani) e specialistul unor victorii fabuloase in Liga Campionilor! Iar dupa victoria de la Paris, norvegianul e privit ca unzeu de suporteri.

Demential, dramatic, istoric: Cele mai importante statistici dupa doua seri memorabile in Liga Campionilor

Cine s-a uitat, marti si miercuri, la Real Madrid Ajax si PSG Manchester United se poate lauda ca nu si-a pierdut timpul. Aceste doua meciuri au rescris istoria Ligii Campionilor!.

TEROARE iN PARIS... Neymar A TURBAT dupa ce United A ELIMINAT-O pe PSG din Liga Campionilor: `Sa va ia DRACU` (VIDEO)

PSG a cedat dramatic in faza optimilor din Liga Campionilor, dupa ce United a inscris golul izbavitor in ultimul minut de joc dintr-un penalty oferit cu ajutorul tehnologiei VAR. Ei, bine, marele absent al.

IMAGINEA ZILEI: Cantona, Sir Alex Ferguson si Solskjaer, trei generatii, acelasi club - Manchester United

Manchester United a avut pe Parc des Princes doi sustinatori speciali. Eric Cantona si Sir Alex Ferguson, doua legende ale formatiei de pe Old Trafford, au sarbatorit la vestiare alaturi de Ole Gunnar Solskjaer, dupa ce United a invins-o pe PSG, scor 3-1, si a obtinut o calificare miraculoasa in sferturile Champions League.

HALUCINANT! Un suporter al lui Manchester United a fost injunghiat de un taximetrist in Paris

Un suporter al echipei Manchester United a fost injunghiat in piept de un taximetrist din Paris dupa meciul castigat de englezi cu 3-1 pe terenul lui PSG. Mai precis, suporterul respectiv si alti trei fani ai l.

VIDEO PSG - Manchester United 1-3 / Seara magica a diavolilor - Rashford a inscris golul calificarii din penalty, in minutul 90+4

Nimic nu este imposibil, spunea Ole Gunnar Solskjaer inaintea returului de pe Parc des Princes. Decimata de accidentari, Manchester United a reusit ceva la care nu multi s-ar fi asteptat: a eliminat-o pe PSG in optimile Champions League, dupa ce pierduse mansa tur cu 2-0. Formatia din Premier League s-a impus cu 3-1 la Paris si s-a calificat in sferturile competitiei gratie golurilor mai multe inscrise in deplasare.

Manchester United castiga la Paris cu gol din penalty in minutul 90+2 si se califica in sferturi

O noua seara nebuna de Champions League, o noua poveste a fotbalului de tinut minte peste ani. Invinsa in tur cu 2-0 si cu zece absente notabile din lot, Manchester United a reusit eliminarea lui Paris Saint-Germain dupa 3-1 pe Parc des Princes.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )