Libnet.ro
UNICEF

17:15

Manchester United castiga la Paris cu gol din penalty in minutul 90+2 si se califica in sferturi

Online Sport Online Sport,
Manchester United castiga la Paris cu gol din penalty in minutul 90+2 si se califica in sferturi

O noua seara nebuna de Champions League, o noua poveste a fotbalului de tinut minte peste ani. Invinsa in tur cu 2-0 si cu zece absente notabile din lot, Manchester United a reusit eliminarea lui Paris Saint-Germain dupa 3-1 pe Parc des Princes. continuă pe Online Sport

VIDEO PSG - Manchester United 1-3 / Seara magica a diavolilor - Rashford a inscris golul calificarii din penalty, in minutul 90+4

Nimic nu este imposibil, spunea Ole Gunnar Solskjaer inaintea returului de pe Parc des Princes. Decimata de accidentari, Manchester United a reusit ceva la care nu multi s-ar fi asteptat: a eliminat-o pe PSG in optimile Champions League, dupa ce pierduse mansa tur cu 2-0. Formatia din Premier League s-a impus cu 3-1 la Paris si s-a calificat in sferturile competitiei gratie golurilor mai multe inscrise in deplasare.

Champions League: Manchester United, in sferturi datorita numarului de goluri marcate in deplasare (3-1 vs PSG) - Reusitele echipei engleze au venit in urma gafelor parizienilor

Manchester United a reusit o rastunare senzationala de rezultat in optimile Champions League, castigand cu 3-1 la Paris, dupa ce a fost invinsa cu 2-0 pe teren propriu. PSG s-a autosabotat, primele doua goluri ale diavolilor rosii venind in urma unor gafe facute de Kehrer si Buffon, in timp ce golul decisiv a fost inscris in prelungirile partidei, din penalty, dupa ce Kimpembe a facut un hent in careu.

Champions League: PSG vs Manchester United si Porto vs AS Roma, meciurile serii / Parizienii, favoriti la calificare dupa 2-0 in tur; Porto spera sa intoarca scorul de pe Olimpico (2-1)

Miercuri vor fi stabilite alte doua formatii care merg in faza sferturilor din Champions League. Parc des Princes va fi gazda duelului dintre PSG si Manchester United. Parizienii s-au impus cu 2-0 in tur si sunt mari favoriti la calificare, avand si avantajul terenului propriu. Cu toate acestea, diavolii vin dupa o serie de rezultate pozitive si vor lupta cu toate fortele pentru a intoarce scorul. A doua partida a serii le va opune pe FC Porto si AS Roma. Desi italienii au reusit sa castige mansa tur 2-1), avansul de doar un gol lasa inca deschisa soarta calificarii. Elevii lui Sergio Conceicao vor incerca sa profite la maximum de aportul publicului de pe Estadio do Dragao si spera sa o elimine pe semifinalista de anul trecut.

IMAGINEA ZILEI: Cantona, Sir Alex Ferguson si Solskjaer, trei generatii, acelasi club - Manchester United

Manchester United a avut pe Parc des Princes doi sustinatori speciali. Eric Cantona si Sir Alex Ferguson, doua legende ale formatiei de pe Old Trafford, au sarbatorit la vestiare alaturi de Ole Gunnar Solskjaer, dupa ce United a invins-o pe PSG, scor 3-1, si a obtinut o calificare miraculoasa in sferturile Champions League.

Manchester United vrea sa fie noul Ajax. Cum va raspunde PSG?

Parisul primeste, miercuri seara, vizita celor de la Manchester United in returul optimilor de finala in Liga Campionilor.

Magicianul Solskjaer: Ce bilant are antrenorul care a trezit Manchester United din moarte clinica

Ole Gunnar Solskjaer 46 de ani) e specialistul unor victorii fabuloase in Liga Campionilor! Iar dupa victoria de la Paris, norvegianul e privit ca unzeu de suporteri.

LIVE Champions League: PSG - Manchester United si Porto - Roma

Miercuri seara transmitem live text in aceasta pagina returul altor doua meciuri din optimile Ligii Campionilor.

LIVE Champions League: PSG - Manchester United 1-2 si Porto - Roma 1-1. Gafa uriasa comisa de veteranul Buffon!

Miercuri seara transmitem live text in aceasta pagina returul altor doua meciuri din optimile Ligii Campionilor.

Asa am trait Champions League: PSG - Manchester United 1-3 si Porto - Roma 3-1

Miercuri seara am transmis live text in aceasta pagina returul altor doua meciuri din optimile Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )