Libnet.ro
UNICEF

12:00

DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

B1 B1,
DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

Simona Halep 27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. continuă pe B1

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Wimbledon: Simona Halep vs Mihaela Buzarnescu se va disputa miercuri, dupa ora 15:00

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar meciul dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu va fi al doilea de pe Terenul 2 va incepe dupa ora 15:00).

Wimbledon: Simona Halep, inainte de meciul cu Mihaela Buzarnescu: Nu conteaza cu cine joc, e o jucatoare foarte buna

Romania este sigura ca va avea cel putin o jucatoare in turul trei de la Wimbledon, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa se dueleze in runda a doua. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in cariera, in urma cu 11 ani, intr-un turneu care a avut loc la Monteroni Darabia Italia).

Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Primele partide de la Wimbledon vor avea loc luni, zi in care vor putea fi vazuti la treaba trei dintre sportivii romani prezenti la Londra. Marius Copil va debuta contra argentinianului Guido Pella, iar pe tabloul de simplu feminin vor evolua Simona Halep favorita 7) si Mihaela Buzarnescu 47 WTA).

Simona Halep ajunge in turul 3 la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu

De trei seturi a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in runda a treia la Wimbledon.

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

Wimbledon: Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich 6-4, 7-5 Testata serios - Halep, in turul doi pe iarba londoneza

Simona Halep a avut parte de un test important la debutul pe iarba londoneza, Aliaksandra Sasnovich 36 WTA) oferind o replica de calitate. Dupa un prim set in care un singur break a facut diferenta 6-4), Simona a avut nevoie de o cursa nebuna de revenire de la 2-5 pana la 7-5) pentru a evita trimiterea meciului in setul decisiv. Partida de pe Terenul 1 a durat o ora si 41 de minute - urmatorul adversar din turul doi de la Wimbledon: Mihaela Buzarnescu.

Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Mats Wilander vede deja castigatoarea meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Acesta crede in victoria lui Miki. Mihaela Buzarnescu, castigatoare in meciul cu Simona Halep? Suedezul Mats Wilander in varsta de 54 de ani a venit cu un pronostic mult asteptat in privinta meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Sportivul are .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )