Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Playtech Playtech,
Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Mats Wilander vede deja castigatoarea meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Acesta crede in victoria lui Miki. Mihaela Buzarnescu, castigatoare in meciul cu Simona Halep? Suedezul Mats Wilander in varsta de 54 de ani a venit cu un pronostic mult asteptat in privinta meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Sportivul are . continuă pe Playtech

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

Wimbledon: Simona Halep, inainte de meciul cu Mihaela Buzarnescu: Nu conteaza cu cine joc, e o jucatoare foarte buna

Romania este sigura ca va avea cel putin o jucatoare in turul trei de la Wimbledon, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa se dueleze in runda a doua. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in cariera, in urma cu 11 ani, intr-un turneu care a avut loc la Monteroni Darabia Italia).

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Wimbledon: Simona Halep vs Mihaela Buzarnescu se va disputa miercuri, dupa ora 15:00

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar meciul dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu va fi al doilea de pe Terenul 2 va incepe dupa ora 15:00).

Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Primele partide de la Wimbledon vor avea loc luni, zi in care vor putea fi vazuti la treaba trei dintre sportivii romani prezenti la Londra. Marius Copil va debuta contra argentinianului Guido Pella, iar pe tabloul de simplu feminin vor evolua Simona Halep favorita 7) si Mihaela Buzarnescu 47 WTA).

WTA: Simona Halep se mentine pe 7; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 50

Simona Halep se mentine in aceasta saptamana pe locul 7 in clasamentul WTA, sportiva noastra avand 4. 063 de puncte. Romania are trei jucatoare in TOP 100 Halep, Buzarnescu si Cirstea).

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu vs Jessica Pegula 6-4, 6-4 Duel romanesc in turul doi - Buzarnescu o va infrunta pe Simona Halep

Mihaela Buzarnescu 53 WTA) a debutat cu dreptul la Wimbledon, invingand-o in doua seturi pe americanca Jessica Pegula 72 WTA), scor 6-4, 6-4. Condusa cu 2-0 inca din startul partidei, romanca a revenit spectaculos, a bifat nu mai putin de patru break-uri la rand si si-a adjudecat primul act cu 6-4. in setul secund, Mihaela a avut 4-0, dar s-a vazut egalata de americanca. Jucatoarea noastra si-a revenit insa la timp, si-a trecut in cont doua game-uri consecutive si a pus capat partidei. in turul al doilea, Buzarnescu se va duela cu Simona Halep.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )