Libnet.ro
UNICEF

05:45

Duelul Simona Halep - Maria Sarapova: ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Antena3 Antena3,
Duelul Simona Halep - Maria Sarapova: ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent de trei ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova, in finala de la Roland Garros (sambata 16:00)

Simona Halep joaca sambata de la ora 16:00, live, finala de la Roland Garros, contra jucatoarei din Rusia Maria Sharapova. Va invitam alaturi de noi si speram sa inchidem acest turneu in stil mare.

Simona Halep, inainte de finala cu Sarapova: Va fi un eveniment important pentru tara noastra, pentru mine

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova, informeaza www. prosport. ro.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Antena 3 va transmite finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport

Antena 3 va transmite, sambata, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport. Partida este programata sa inceapa la ora 15. 00, insa Antena 3.

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Simona Halep sustinuta de campioanele Europei

Gimnastele de la lotul national si-au facut timp, intre antrenamente, sa ii transmit un mesaj de sustinere Simonei Halep inaintea meciului de maine, cu Maria Sarapova, d in finala de la Roland Garros.

LIVE BLOG Simona Halep, in finala de la Roland Garros. Prima jucatoare din Romania care trece de patru milioane de dolari castigati din tenis

Constanteanca de 22 de ani va juca, sambata ora 16. 00, Eurosport si Antena 3), in ultimul act al turneului parizian. Acolo o va intalni pe Maria Sarapova locul 8 in lume), adversara pe care n-a invins-o niciodata, in precedentele trei intalniri.

Roland Garros: Simona Halep- Am energia necesara sa joc o finala

Simona Halep a declarat, azi, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova.

Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi o inspiratie pentru foarte multi sportivi.

Simona Halep: Am energia necesara ca sa pot juca o finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si ca are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )