Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, inainte de finala cu Sarapova: Va fi un eveniment important pentru tara noastra, pentru mine

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, inainte de finala cu Sarapova: Va fi un eveniment important pentru tara noastra, pentru mine

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi inaintea finalei de la Roland Garros, ca s-a recuperat bine dupa semifinala cu Andrea Petkovici si are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului, impotriva rusoaicei Mariei Sarapova, informeaza www. prosport. ro. continuă pe Adevărul

Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi o inspiratie pentru foarte multi sportivi.

Ce vedete o sustin pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Vedetele postului Antena 1 o sustin pe Simona Halep, romanca ce a rescris istoria tenisului romanesc. Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Dan Negru si Andrei Aradits sunt doar cateva dintre vedetele tv ce s-au fotografiat cu mesaje de sustinere pentru frumoasa tenismena ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, iar maine isi va disputa cu Maria Sharapova titlul de Grand Slam.

Simona Halep: A fost o zi perfecta pentru mine

Simona Halep s-a calificat in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, la capatul unei zile pe care a patra jucatoare a.

Simona Halep e in finala la Roland Garros si devine numarul 3 mondial. Prima jucatoare dupa 7 ani care ajunge in finala fara sa piarda vreun set! Finala: sambata, ora 16:00

Simona Halep a reusit o performanta uriasa si s-a calificat joi in finala de la Roland Garros, acolo unde poate deveni cu adevarat uriasa in cazul in care o va bate pe Maria Sharapova da, la fel ca si pana acum, in doua seturi). Jucatoarea noastra va disputa, sambata de la ora 16:00, finala turneului si se afla pentru prima oara in cariera intr-o asemenea faza la un Mare Slem. Calificarea in ultimul act la French Open a dus-o pe locul 3 mondial, asa cum v-am anuntat in premiera de acum doua saptamani, atunci cand totul parea doar o nebunie. Halep si-a asigurat un cec de 825. 000 de euro pentru calificarea in finala, iar daca va castiga turneul va primi 1,65 milioane de euro. Meciul continua pe Forum, acolo unde s-au scris peste 1. 200 de mesaje doar pe turneul de fete de la Roland Garros.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Duelul Simona Halep - Maria Sarapova: ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent de trei ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile.

Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

Gimnastele din lotul national al Romaniei i-au transmis, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de sustinere jucatoarei Simona Halep inainte de finala turneului de la Roland Garros. Campio.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Simona Halep: Am energia necesara ca sa pot juca o finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep spune ca are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului de la Roland Garros, citeaza ProSport. Astazi am altfel de emotii. Sunt mult mai linistita. incerc.

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )