Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dumitru Dragomir, prima reactie dupa scandalul de pe Calea Victoriei: Totul e calculat la mine, a fost marketing

Hotnews Hotnews,
 Dumitru Dragomir, prima reactie dupa scandalul de pe Calea Victoriei: Totul e calculat la mine, a fost marketing

Dumitru Dragomir a tinut prima pagina a publicatiilor online cu scandalul de pe Calea Victoriei. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit si prima reactie dupa cele intamplate, acesta precizand ca totul e calculat la mine, am gandit ca pot transforma o actiune dintr-asta intr-una de marketing. continuă pe Hotnews

Catalin Botezatu, prima reactie dupa despartirea Biancai Dragusanu. Ce a spus designerul

Bianca Dragusanu parca nu mai scapa de belele, bine unele facute cu mana ei. Dupa ce anunta impacarea cu Alex Bodi, acum s-au despartit iar. Si totul in urma dezvaluirilor facute de Alex. Bianca Dragusanu si telenovela cu Alex Bodi Dupa o relatie cu celebrul Catalin Botezatu, un mariaj cu Victor Slav, se parea ca .

VIDEO Dumitru Dragomir, la un pas de bataie. Provocat de protestatarul Ceausescu, fostul sef al LPF a incercat sa-l loveasca

Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) si candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, a sarit la bataie, joi seara, pe Calea Victoriei, dupa ce a primit reprosuri din partea unui protestatar.

Dumitru Dragomir, adevarul despre atacul asupra lui de pe Calea Victoriei: Marketing VIDEO

Dumitru Dragomir a tinut prima pagina a publicatiilor din online cu scandalul petrecut pe Calea Victoriei. Astfel, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut si prima reactie dupa cele intamplate, precizand ca totul e calculat la mine, am gandit ca pot transforma o actiune dintr-asta intr-una de marketing. Dumitru Dragomir, adevarul despre atacul .

VIDEO Dumitru Dragomir a sarit la bataie dupa ce a fost provocat pe Calea Victoriei: Esti o sluga, o fosila comunista

Dumitru Dragomir 74 de ani) a participat joi seara la o emisiune la B1 TV, iar la iesirea pe Calea Victoriei a fost luat in primire de un cetatean care i-a reprosat, printre altele: Esti o sluga, ba! O fosila comunista!. La auzul acestora, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a enervat si a incercat sa sara la bataie.

Dumitru Dragomir a sarit sa se bata in centrul Bucurestiului, dupa ce a fost jignit. Imagini necenzurate: Esti o sluga si o fosila

Dumitru Dragomir este cunoscut pentru faptul ca este un om cu o personalitate vulcanica. Se pare ca acest caracter a iesit la suprafata, aseara. Totul intr-o altercatie cu un alt personaj la fel de cunoscut. Dumitru Dragomir, acuzatii si coruptie Prin 2016, Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, primea una din cele .

Dumitru Dragomir: Da, am trei pensii, pentru ca le merit! Ce suma uriasa incaseaza de la stat si ce avere are

Dumitru Dragomir,actualul candidatpentruConsiliul General al Municipiului Bucuresti, a recunoscut joi seara, in platoul B1 Tv ca are 3 pensii. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de.

Prima reactie a cantaretei de 24 de ani despre care s-a spus ca se va ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale

Dupa ce presa a relatat ca Ministerul Sanatatii ar fi angajat-o pe Codruta Filip, o cantareata de 24 de ani, pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale, iar ministrul Nelu Tataru a negat ca aceasta are contract de munca, tanara a rabufnit si a venit cu precizari intr-o postare ampla pe pagina sa de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )