Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dumitru Dragomir, adevarul despre atacul asupra lui de pe Calea Victoriei: Marketing VIDEO

Playtech Playtech,
Dumitru Dragomir, adevarul despre atacul asupra lui de pe Calea Victoriei: Marketing VIDEO

Dumitru Dragomir a tinut prima pagina a publicatiilor din online cu scandalul petrecut pe Calea Victoriei. Astfel, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut si prima reactie dupa cele intamplate, precizand ca totul e calculat la mine, am gandit ca pot transforma o actiune dintr-asta intr-una de marketing. Dumitru Dragomir, adevarul despre atacul . continuă pe Playtech

VIDEO Dumitru Dragomir, la un pas de bataie. Provocat de protestatarul Ceausescu, fostul sef al LPF a incercat sa-l loveasca

Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) si candidat la Consiliul General al Capitalei din partea PSD, a sarit la bataie, joi seara, pe Calea Victoriei, dupa ce a primit reprosuri din partea unui protestatar.

VIDEO Dumitru Dragomir a sarit la bataie dupa ce a fost provocat pe Calea Victoriei: Esti o sluga, o fosila comunista

Dumitru Dragomir 74 de ani) a participat joi seara la o emisiune la B1 TV, iar la iesirea pe Calea Victoriei a fost luat in primire de un cetatean care i-a reprosat, printre altele: Esti o sluga, ba! O fosila comunista!. La auzul acestora, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a enervat si a incercat sa sara la bataie.

Dumitru Dragomir, prima reactie dupa scandalul de pe Calea Victoriei: Totul e calculat la mine, a fost marketing

Dumitru Dragomir a tinut prima pagina a publicatiilor online cu scandalul de pe Calea Victoriei. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit si prima reactie dupa cele intamplate, acesta precizand ca totul e calculat la mine, am gandit ca pot transforma o actiune dintr-asta intr-una de marketing.

Dumitru Dragomir a sarit sa se bata in centrul Bucurestiului, dupa ce a fost jignit. Imagini necenzurate: Esti o sluga si o fosila

Dumitru Dragomir este cunoscut pentru faptul ca este un om cu o personalitate vulcanica. Se pare ca acest caracter a iesit la suprafata, aseara. Totul intr-o altercatie cu un alt personaj la fel de cunoscut. Dumitru Dragomir, acuzatii si coruptie Prin 2016, Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, primea una din cele .

Dumitru Dragomir: Da, am trei pensii, pentru ca le merit! Ce suma uriasa incaseaza de la stat si ce avere are

Dumitru Dragomir,actualul candidatpentruConsiliul General al Municipiului Bucuresti, a recunoscut joi seara, in platoul B1 Tv ca are 3 pensii. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de.

Pensii 2020. Adevarul despre cresterea de 40% a pensiilor. Milioane de pensionari au aflat acum

Milioane de pensionari au aflat adevarul despre cresterea pensiilor. Un document al fostului Guvern PSD da peste cap toate declaratiile social-democratilor din prezent si face lumina despre majorarea pensiilor cu 40%. Pensii 2020. Florin Citu, ministrul de Finante, sustine ca PSD stia ca nu sunt bani de marirea cu 40% a pensiilor, inca de cand .

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre Jador. De ce a incheiat orice legatura cu manelistul

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre relatia cu Jador. Acesta este motivul pentru care a incheiat orice legatura cu manelistul. Declaratiile castigatoarei show-ului matrimonial au pus fanii pe jar. Motivul pentru care Bianca Comanici si Jador nu mai vorbesc Dupa nenumarate despartiri si impacari intre Bianca si Livian, cei doi fosti .

EXCLUSIV Simone Tempestini, adevarul despre accidentul de la Iasi. Ce rani are campionul national de raliuri

Simone Tempestini este unul dintre cei mai talentati piloti de raliuri din lume. O spun rezultatele pe care le-a obtinut pana acum, in frunte cu titlul mondial de juniori pe care l-a obtinut in 2016. Cu precizarea ca la raliuri juniorii sunt pana la 30 de ani! Iar Simone Tempestini este roman. O spun actele, .

Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi, numita de blondina definitiva de aceasta data, a uimit pe toata lumea, dar nu pentru ca s-ar fi produs, caci separare a mai fost, ci pentru ca ar fi fost rapid surclasata de o alta relatie. Dupa ce a anuntat public ca drumurile sale si ale lui Bodi nu .

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )