Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dumitru Dragomir, reactie mortala dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Cum a comentat totul

Adevărul Adevărul,
Dumitru Dragomir, reactie mortala dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Cum a comentat totul

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) e un personaj savuros si, de aceea, a fost cautat de presa pentru a comenta scandalul weekend-ului in Liga I. continuă pe Adevărul

Dumitru Dragomir, reactie incendiara in scandalul momentului: Numai fraierii nu sunt gelosi

Dumitru Dragomir a avut si el o reactie la scandalul momentului dintre Dan Alexa si Anamaria Prodan. Nu ma bag in intimitatile fiecaruia, mai ales ca, daca e vorba de gelozie, face parte din.

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Cristian Tudor Popescu, reactie uluitoare dupa victoria lui Halep la Wimbledon: M-a naucit. Simona confirma ca e o legenda vie a tenisului

Simona Halep a obtinut primul trofeu la un turneu de Grand Slam in 2019, dupa o victorie incredibila impotriva Serenei Williams, cu socrul de 6-2, 6-2. Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )