Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu. continuă pe Antena3

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

Gigi Becali, speriat dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Doamne fereste...

Gigi Becali a avut, de-a lungul anilor, multe reactii si declaratii incredibile, insa episodul Alexa Anamaria Prodan l-a lasat, inclusiv pe el, cu gura cascata.

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Ce spune Laurentiu Reghecampf despre incidentul dintre sotia sa si Dan Alexa

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a fost pus in situatia sa comenteze incidentul dintre sotia sa, Anamaria Prodan, si Dan Alexa. Vedeti aici incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Luat pe.

Gigi Becali: Am asa o oftica pe Serena. Sper ca Simona sa o bata mar

Dincolo de interesul pentru fotbal, Gigi Becali se uita si la tenis cu mare atentie la evolutiile Simonei Halep.

FCSB invinge, dar Gigi Becali parul isi smulge: Vicecampioana a debutat in noul sezon cu o victorie pentru care a platit scump

La Giurgiu, in fata unui adversar de mana a patra, chiar si o echipa antrenata de Gigi Becali din loja a reusit o victorie clara, dar una care a lasat urme adanci.

Gigi Becali, declaratie socanta despre Anamaria Prodan: in locul lui Alexa, o luam de par si tavaleam!

Patronul celor de la FCSB a fost oripilat dupa ce a vazut imaginile in care sotia lui Reghecampf i-a aplicat un pumn antrenorului de la Astra.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Cristian Tudor Popescu, reactie uluitoare dupa victoria lui Halep la Wimbledon: M-a naucit. Simona confirma ca e o legenda vie a tenisului

Simona Halep a obtinut primul trofeu la un turneu de Grand Slam in 2019, dupa o victorie incredibila impotriva Serenei Williams, cu socrul de 6-2, 6-2. Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )