Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un. continuă pe Antena3

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Gigi Becali, declaratie socanta despre Anamaria Prodan: in locul lui Alexa, o luam de par si tavaleam!

Patronul celor de la FCSB a fost oripilat dupa ce a vazut imaginile in care sotia lui Reghecampf i-a aplicat un pumn antrenorului de la Astra.

Gigi Becali, speriat dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Doamne fereste...

Gigi Becali a avut, de-a lungul anilor, multe reactii si declaratii incredibile, insa episodul Alexa Anamaria Prodan l-a lasat, inclusiv pe el, cu gura cascata.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce a fost surprinsa lovindu-l pe Dan Alexa la finalul unui meci

Anamaria Prodan a avut o prima reactie, dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra si FC Botosani, incheiat cu scorul de 2-2. De ce bagati in seama tot? Va rog,.

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

Ea este bruneta pentru care Dan Alexa a primit un pumn de la Anamaria Prodan

Antrenorul Astrei Dan Alexa a fost pedepsit de impresara lui Anamaria Prodan in ceea ce pare o criza de gelozie provocata de o domnisoara focoasa, Andrada, prezenta si ea la meci. in holul de.

Gigi Becali: Am asa o oftica pe Serena. Sper ca Simona sa o bata mar

Dincolo de interesul pentru fotbal, Gigi Becali se uita si la tenis cu mare atentie la evolutiile Simonei Halep.

FCSB invinge, dar Gigi Becali parul isi smulge: Vicecampioana a debutat in noul sezon cu o victorie pentru care a platit scump

La Giurgiu, in fata unui adversar de mana a patra, chiar si o echipa antrenata de Gigi Becali din loja a reusit o victorie clara, dar una care a lasat urme adanci.

Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani. Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, intr-o criza de gelozie (VIDEO)

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )