Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dumnezeule, TOTUL a iesit la iveala: De ce se TEME cel mai tare Teo Trandafir! Fanii sunt uluiti de-a dreptul

B1 B1,
Dumnezeule, TOTUL a iesit la iveala: De ce se TEME cel mai tare Teo Trandafir! Fanii sunt uluiti de-a dreptul

Desi este in lumina reflectoarelor de peste 25 de ani, Teo Trandafir ascunde inca multe secrete. indragita prezentatoare a emisiunii Teo Show de la Kanal D a facut pentru Libertatea dezvaluiri. continuă pe B1

Ela Craciun are cel mai dulce brad din showbiz. Iata cum arata!

Ela Craciun a decis ca anul acesta sa isi impodobeasca bradul de Craciun intr-un mod cu totul special. A ales ca tema dulciurile roz si a agatat astfel de ramuri zeci de globuri in forma de acadele, briose si conuri cu inghetata in aceasta nuanta.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

(P) Pe 20 decembrie, World Class deschide in Iulius Town Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, incepand cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class. Echipamente premium, piscina semi-olimpica, studiouri dedicate,.

P Un an pe plus pentru Timisoara, marcat de inaugurarea Iulius Town, cel mai amplu proiect de real estate din vestul tarii

2019 a fost de bun augur pentru Timisoara si pentru vestul tarii din punct de vedere al proiectelor de real-estate. La sfarsitul lunii august a fost inaugurat, nu departe de centrul orasului, ansamblul Iulius Town Timisoara, cel mai mare proiect de regenerare urbana din acest an.

Emisiunea Conspiratii, premiul pentru cel mai bun debut la Gala de Excelenta a Centrului pentru Educatie si Promovare Culturala

Antena 3 a primit premiul pentru cel mai bun debut la Gala de Excelenta a Centrului pentru Educatie si Promovare Culturala. Realizatorii Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci ne-au asigurat ca nu este vorba de nicio conspiratie si ca debutul lor a fost considerat de catre public, de aceea au fost si premiati.

Cel mai bine platit director din Marea Britanie a castigat anul trecut 323 de milioane de lire sterline La cat este evaluata averea acestuia

Co-fondatoarea si totodata directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a castigat anul trecut 323 de milioane lire sterline 411 milioane de dolari) din salariu si dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine platit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Anna Katharina Scheidereiter, manager CSR Kaufland: Timpul este cel mai pretios cadou care se poate oferi

Timpul este cel mai pretios cadou care se poate oferi, iar armonia dintr-un camin este definitorie pentru Craciun, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, managerul departamentului de CSR al Kaufland Romania. Am stat de vorba cu reprezentanta.

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Cel mai mare caz de coruptie in tenis! FBI-ul a intervenit: 135 de jucatori au conexiuni cu mafia pariurilor

Tenisul este in stare de soc, dupa ce presa germana a demascat cel mai mare caz de coruptie de pana acum in istoria sportului alb, anuntand ca 135 de jucatori sunt implicati in trucarea de meciuri pentru pariuri. Un jucator german, nenumit, a facut dezvaluiri, iar pe lista s-ar afla si un jucator din actualul Top 30 mondial. Epicentrul retelei mafiei pariurilor: Armenia, tara care, in prezent, nu puncteaza cu vreun jucator in clasamentul mondial.

La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Daniela Hantuchova 36 de ani) a spus adio tenisului acum doua sezoane, iar intre timp a devenit analist Amazon Prime UK TV. Slovaca a discutat despre jocul Simonei Halep: unde sta cel mai bine, ce ar putea imbunatati si care este asemanarea cu Kim Clijsters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )