Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dunarea atinge cele mai inalte cote din ultimii 50 de ani, in Serbia

Adevărul Adevărul,
Dunarea atinge cele mai inalte cote din ultimii 50 de ani, in Serbia

Dunarea a atins joi niveluri record in Serbia, inregistrand cele mai inalte cote din ultimii 50 de ani, in timp ce autoritatile sarbe se pregatesc de un val masiv de inundatii, care a facut ravagii in partea centrala a Europei. continuă pe Adevărul

FOTO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Sediul Universitatii Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

VIDEO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Sediul Universitatii Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

FOTO VIDEO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Universitatea Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

Lira sterlina, in cel mai mare avans din ultimii trei ani

Moneda britanica, lira sterlina, a consemnat, in intervalul 3 -7 iunie, cel mai important avans saptamanal din ultimii trei ani, fata de dolar, pe fondul unor date peste asteptari privind evolutia productiei industriale, a serviciilor si preturilor locuintelor din tara, care au alimentat increderea in economie.

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China!.

Razboaiele economice si ideologice la nivel mondial ridica tot mai des problema suprematiei militare globale, iar publicatia Global Firepower a descoperit o metoda prin care a realizat un top al celor mai puternice armate ale lumii. Pentru alcatuirea topului, au fost luate in considerare 40 de criterii si cifre statistice, inclusiv numarul avioanelor, numarul soldatilor din cadrul armatei si forta de munca. Astfel, a fost creat asa-numitul index de putere, in care valoarea absoluta a .

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme.

VIDEO FOTOGALERIE Apple Mac Pro: cel mai spectaculos computer din ultimii ani

Apple a anuntat luni in cadrul Worldwide Developer Conference 2013 noul model Mac Pro, o statie de lucru destinata profesionistilor, cu un design extrem de spectaculos si performante exceptionale. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din India vine weekend-ul acesta la Bistrita

Sambata, incepand cu ora 18:00, bistritenii indragostiti de India se vor putea delecta cu muzica clasica indiana, veche de milenii. Pe scena Sinagogii din Bistrita va urca Mahua Mukherjee, una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica clasica din India.

FOTO Povestea fotografului roman care a ajuns in cele mai periculoase locuri din lume

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )