Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dupa aproape 10 ani, Radu Banciu paraseste B1 TV. Care este urmatoarea sa destinatie

Adevărul Adevărul,
Dupa aproape 10 ani, Radu Banciu paraseste B1 TV. Care este urmatoarea sa destinatie

Emisiunea lui Radu Banciu de la B1 TV era una dintre cele mai urmarite ale postului, insa a fost si un adevarat magnet pentru amenzi. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul.

Belgia are, in sfarsit, guvern cu puteri depline. Negocierile au durat aproape doi ani, iar noul premier are in spate o coalitie de sapte partide

Bine cunoscuta pentru procesul lung de numire al unui guvern, Belgia are, dupa aproape doi ani de negocieri, un cabinet cu puteri depline. Liberalul flamand Alexander De Croo va depunde juramantul astazi, alaturi de membrii cabinetului sau format dintr-o coalitie de sapte partide, relateaza presa internationala.

Radu Banciu, reactie dura dupa victoria lui Piedone la Sectorul 5: Vreau raul domnului Piedone si nu as vrea sa

Potrivit numaratorii voturilor, cel care va conduce sectorul 5 al Capitalei va fi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 si actual condamnat la inchisoare pentru opt ani si sase luni cu executare, in dosarul Colectiv. Chiar si in aceasta situatie, Piedone a fost ales primar de catre cetateni,lucru care l-a scos din sarite, .

Radu Banciu: Aceasta catastrofa de struto-camila de USR-PLUS e cea care a incercat sa-i dea foc lui Nicusor Dan, scotandu-l din propriul partid. Barna si Ciolos, niste pinguini (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre rezultatele alegerilor din unele orase. Jurnalistul s-a referit si la victoria detasata a lui Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, in.

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si.

Radu Banciu: PSD se va desfiinta la sfarsitul lui 2020 (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca prin prestatia la aceste alegeri locale PSD a mai facut un pas spre disparitia sa, care se va produce pana la sfarsitul anului.

Fondul Proprietatea sarbatoreste 10 ani de crestere sub conducerea Franklin Templeton

Franklin Templeton celebreaza, in data de 29 septembrie, 10 ani de la preluarea managementului Fondului Proprietatea FondulFP), in calitate de manager de fond si administrator unic, conform unui comunicat de presa al companiei.

Adi Minune si Costi Ionita, reunire dupa 20 de ani! Ce fac cei doi in acest moment

Oofff, viata mea Of, inima mea! Versurile cunoscute de aproape toti romanii au implinit, anul acesta, 20 de ani! Vinovatii pentru cea mai celebra manea au fost Costi Ionita si Adi Minune . Dupa doua decenii de la hit-ul care era ascultat practic peste tot, cei doi s-au reunit! Adi Minune si Costi Ionita, succes .

Trupa ACDC se reuneste dupa o pauza de sase ani si lanseaza noi piese: Are you ready?

Trupa australiana ACDC a anuntat, intr-un mesaj publicat pe Instagram, ca revine in muzica intr-o formula din care fac parte solistul Brian Johnson, basistul Cliff Williams si bateristul Phil Rudd.

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3299 seconds )