Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul. continuă pe B1

Radu Banciu, reactie dura dupa victoria lui Piedone la Sectorul 5: Vreau raul domnului Piedone si nu as vrea sa

Potrivit numaratorii voturilor, cel care va conduce sectorul 5 al Capitalei va fi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 si actual condamnat la inchisoare pentru opt ani si sase luni cu executare, in dosarul Colectiv. Chiar si in aceasta situatie, Piedone a fost ales primar de catre cetateni,lucru care l-a scos din sarite, .

Radu Banciu: PSD se va desfiinta la sfarsitul lui 2020 (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca prin prestatia la aceste alegeri locale PSD a mai facut un pas spre disparitia sa, care se va produce pana la sfarsitul anului.

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Arafat: Petreceri de Revelion ca in alti ani, de neconceput. Cei care fac rezervari in strainatate risca sa-si piarda banii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri seara la Digi24 ca anul acesta, in contextul pandemiei, nu mai sunt de conceput sarbatori de Craciun si Revelion asa cum au fost anul trecut, iar pe cei care in perioada aceasta obisnuiau sa isi faca rezervari in strainatate ii avertizeaza ca ar putea fi un demers neinspirat si risca sa-si piarda banii. Arafat a mai spus ca este sceptic in privinta aparitiei unui vaccin autorizat pana la sfarsitul anului.

New York-ul se pregateste sa ii amendeze pe cei care refuza sa poarte masca

Orasul american New York va impune amenzi persoanelor care refuza sa poarte masca, pe fondul crester.

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2523 seconds )