Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

B1 B1,
Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si. continuă pe B1

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna.

Radu Banciu: Aceasta catastrofa de struto-camila de USR-PLUS e cea care a incercat sa-i dea foc lui Nicusor Dan, scotandu-l din propriul partid. Barna si Ciolos, niste pinguini (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre rezultatele alegerilor din unele orase. Jurnalistul s-a referit si la victoria detasata a lui Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, in.

Radu Banciu: PSD se va desfiinta la sfarsitul lui 2020 (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca prin prestatia la aceste alegeri locale PSD a mai facut un pas spre disparitia sa, care se va produce pana la sfarsitul anului.

Radu Banciu, reactie dura dupa victoria lui Piedone la Sectorul 5: Vreau raul domnului Piedone si nu as vrea sa

Potrivit numaratorii voturilor, cel care va conduce sectorul 5 al Capitalei va fi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 si actual condamnat la inchisoare pentru opt ani si sase luni cu executare, in dosarul Colectiv. Chiar si in aceasta situatie, Piedone a fost ales primar de catre cetateni,lucru care l-a scos din sarite, .

Iohannis: Nu vad oportuna amanarea alegerilor parlamentare. E incercarea jalnica a unor politicieni sa mai prinda cateva luni de diurna

Presedintele Klaus Iohannis considera ca amanarea alegerilor parlamentare nu este oportuna, sustinand ca este vorba despre incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament ca sa mai prinda cateva luni de diurna.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul.

Sorin Grindeanu, despre fraudarea alegerilor: De ce nu vor renumararea? Pentru ca s-ar descoperi furtul de proportii. Hotii striga hotii

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a prezentat miercuri trei exemple pentru a argumenta necesitatea renumararii voturilor, in contextul in care exista suspiciuni de fraudare a alegerilor locale, mai ales in Bucuresti. El a adaugat ca organizarea scrutinului de duminica a fost un dezastru, lucru pe care il indica si faptul ca sunt candidati de la toate partidele politice care contesta rezultatele alegerilor locale.

PNL Bucuresti, reactie in scandalul fraudarii alegerilor: PSD isi bate joc de voturile oamenilor

PNL Bucuresti a condamnat neregulile aparute in procesul de numarare a voturilor in Capitala, mai ales in Sectoarele 1 si 5, sustinand ca acestea demonstreaza ca PSD isi bate joc de voturile.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )