Libnet.ro
UNICEF

18:30

Asasinarea generalului Soleimani. Lovitura data de Donald Trump a unificat si a largit randurile retelei de de rezistenta, spun expertii

Antena3 Antena3,
Asasinarea generalului Soleimani. Lovitura data de Donald Trump a unificat si a largit randurile retelei de de rezistenta, spun expertii

Presedintele american Donald Trump voia sa distruga coloana vertebrala a taberei siite anti-americane din Orientul Mijlociu asasinandu-l pe Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in regiune, dar aceasta lovitura a unificat si chiar a largit randurile retelei de rezistenta, potrivit expertilor, relateaza AFP. continuă pe Antena3

DUPA ASASINAREA GENERALULUI SOLEIMANI Iranul si SUA se ameninta reciproc

Presedintele american Donald Trump a avertizat recent ca Statele Unite au identificat 52 de obiective in Iran si le vor lovi foarte rapid si foarte dur daca Iranul va ataca personal sau tinte americane, conform BBC.

Hezbollah - Armata americana va plati pretul pentru asasinarea generalului Soleimani

Seful Hezbollahului libanez, Hassan Nasrallah, a avertizat ca armata americana va plati pretul pentru ca l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si pe un inalt comandant irakian intr-un atac care a avut loc vineri la Bagdad, relateaza AFP.

BURSELE DIN LUME Asasinarea generalului iranian Soleimani a adus temeri pe burse

Cursul de pe pietele din Europa a fost unul descendent vineri, investitorii avand temeri generate de consecintele asasinarii celui mai important general din Iran, Qasem Soleimani, la comanda presedintelui american Donald Trump. Cele mai afectate au fost sectoarele calatoriilor si auto.

Asasinarea lui Soleimani: Unii experti se tem ca planul lui Trump de a distruge axa pro-Iran ar putea determina intarirea rezistentei, in special la nivel confesional

Presedintele american Donald Trump dorea sa rupa coloana vertebrala a taberei siite anti-americane din Orientul Mijlociu prin asasinarea lui Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in regiune, dar aceasta lovitura ar putea contribui la unificarea si chiar extinderea retelei rezistentei, afirma experti citati de AFP.

Alerta mondiala dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani. Ce se intampla cu preturile aurului si petrolului

Consecintele asasinarii generalului Soleimani vor incepe sa se resimta cat de curand. Ce se intampla cu pretul aurului pe pietele internationale dupa ordinul lui Trump? Consecintele asasinarii generalului iranian Soleimani. Ce se intampla cu pretul aurului? Cotatia aurului la bursa de marfuri de la New York a incheiat ziua de vineri in crestere cu 1,6% .

Donald Trump: Iranul nu va avea niciodata arme nucleare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat luni, prin intermediul Twitter, ca nu va permite niciodata ca Iranul sa dezvolte arme nucleare, in contextul tensiunilor dintre Washington si Teheran, cauzate de asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani.

Declaratie de razboi. Ce gest au facut iranienii pentru prima data in istorie. Raspunsul lui Donald Trump sperie intreaga planeta

Ordinul lui Trump atrage dupa el un semnal extrem de serios. Ce au facut iranienii pentru prima oara in istorie? Reactia lui Donald Trump depaseste orice imaginatie. Gestul istoric facut de iranienii Iran e gata de razboi! Acestia doresc sa razbune moartea generalului Qasem Soleimani, liderul Fortei Quds, dupa ce acesta a fost asasinat in .

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

80 de milioane de dolari, pe capul lui Donald Trump. Anuntul facut la inmormantarea lui Soleimani

Pe capul lui Donald Trump a fost pusa o recompensa uriasa, de 80 de milioane de dolari, chiar la inmormantarea generalului Qasem Soleimani. Liderul Fortei Quds a fost asasinat la ordinul presedintelui Statelor Unite ale Americii si condus pe ultimul drum de curand, cand a fost facut anuntul de razbunare, din partea Iranului. 80 de .

Cum ar putea Iran sa atace America dupa asasinarea lui Soleimani

Asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani a pus pe ganduri o lume intreaga. Sunt multi care se aventureaza sa vorbeasca despre iminenta celui de-Al Treilea Razboi Mondial, desi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )