Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Antena3 Antena3,
Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Centrele Comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi suspenda activitatea temporar incepand din data de 22 martie 2020, ora 22:00, anunta un comunicat. continuă pe Antena3

De cand se inchide Baneasa Shopping City. Pana cand este suspendata activitatea

In actualul context multe din marile magazine au anuntat ca isi inchid portile pe o perioada de, cel putin, 30 de zile de la momentul instaurarii Starii de Urgenta. Astfel ca, marea majoritate a magazinelor de tip Mall isi vor inchide, sau si-au inchis deja portile, singurele locatii deschise in interiorul acestora fiind farmaciile, sediile .

Baneasa Shopping City se inchide in perioada 23 martie - 16 aprilie

Centrul comercial Baneasa Shopping City isi va intrerupe activitatea in perioada 23 martie - 16 apri.

IN PERIOADA 23 MARTIE - 16 APRILIE: Baneasa Shopping City anunta suspendarea temporara a activitatii

Baneasa Shopping City a anuntay, astazi, intreruperea activitatii pentru a-si proteja atat clientii si retailerii precum si angajatii de raspandirea noului coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Coronavirus: Primul mall care se inchide - Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City a anuntat ca isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie pentru a-si proteja atat clientii si retailerii, cat si angajatii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie

Baneasa Shopping City anunta suspendarea temporara a activitatii comerciale pentru a proteja comunitatea, clientii, retailerii precum si angajatii de raspandirea COVID-19.

Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie, ca masura de preventie. E primul mall din Romania care ia o astfel de hotarare

Baneasa Shopping City a anuntat ca-si suspenda activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie, pentru a proteja clientii, angajatii si, de altfel, toata comunitatea, de raspandirea noului coronavirus. Este.

Un robot autonom de dezinfectie cu lumina UVC, folosit la Institutul Matei Bals din Capitala

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu Bucharest Robots, primul start-up de robotica din Romania si Asociatia Suport, introduc robotii in lupta cu Coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )