Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dupa Brexit Comisia Europeana se PREGATESTE sa ceara mai MULTI BANI Romaniei

B1 B1,
 Dupa Brexit Comisia Europeana se PREGATESTE sa ceara mai MULTI BANI Romaniei

Comisia Europeana a cerut tarilor europene mai multi bani pentru viitorul cadru bugetar multianual care va fi amenintat dupa Brexit. Comisarul european pentru buget, Gunther Oettinger, a revizuit in crestere. continuă pe B1

Comisia Europeana a pus in discutie optiunile pentru noul buget post Brexit

Comisia Europeana a dat astazi publicitatii o serie de propuneri cu privire la urmatorul buget al Uniunii Europene, care includ taieri de fonduri in anumite domenii si noi surse de venituri care sa acopere golul aparut in urma Brexitului, adaugand ca fondurile de la UE ar trebui conditionate de respectarea statului de drept de catre statele membre, informeaza Reuters.

Comisia Europeana critica Facebook si Twitter si spune ca retelele sociale trebuie sa faca mai mult pentru a respecta pe deplin normele UE privind protectia consumatorilor

Comisia Europeana acuza Facebook si Twitter ca nu au aplicat schimbarile cerute de autoritatile europene pentru ca normele privind protectia consumatorilor sa fie respectate. CE a laudat Google, insa a spus ca raspunsurile nu au fost la fel de pozitive din partea Facebook si Twitter. Este inacceptabil ca normele in cauza sa nu fie inca pe deplin respectate si ca acest proces sa dureze atat de mult, spune Vera Jourova, comisarul european pentru justitie, consumatori si egalitate de gen.

Comisia Europeana critica Facebook si Twitter: Au raspuns doar partial chestiunilor importante legate de modul in care utilizatorii sunt informati cand este eliminat continutul

Comisia Europeana acuza Facebook si Twitter ca nu au aplicat schimbarile cerute de autoritatile europene pentru ca normele privind protectia consumatorilor sa fie respectate. CE a laudat Google, insa a spus ca raspunsurile nu au fost la fel de pozitive din partea Facebook si Twitter. Este inacceptabil ca normele in cauza sa nu fie inca pe deplin respectate si ca acest proces sa dureze atat de mult, spune Vera Jourova, comisarul european pentru justitie, consumatori si egalitate de gen.

Comisia Europeana vrea sanctiuni impotriva paradisurilor fiscale

Comisarul european pentru Afaceri Economice, Pierre Moscovici, vrea sa fie adoptate sanctiuni impotriva celor noua state care se afla pe lista neagra a paradisurilor fiscale adoptata de Uniunea Europeana si solicita mai multa transparenta cu privire la angajamentele asumate de cele 55 de state aflate pe lista gri, informeaza AFP, conform Agerpres.

Comisia Europeana a publicat pachetul de orientari destinat functionarilor din administratia publica pentru achizitii eficiente si transparente

Marti, Comisia Europeana a publicat noi orientari in sprijinul functionarilor din administratia publica de la nivel national, regional si local, care gestioneaza fonduri europene, pentru a garanta ca procedurile de achizitii publice pentru proiectele cu finantare UE sunt realizate in mod eficient si transparent, scrieec. europa. euec. europa. eu.

Comisia Europeana a publicat un ghid pentru transparentizarea licitatiilor

Comisia Europeana a publicat, astazi, un nou ghid destinat sa ajute oficialitatile nationale, regionale si locale sa organizeze proceduri de licitatie eficiente si transparente pentru proiectele finantate de UE, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

S-a dus la un restaurant impreuna cu mai multi prieteni. A mancat, insa cand i-a venit nota de plata, s-a enervat de pretul pestelui. Ce a urmat este socant (FOTO)

S-a dus la restaurant chinezesc cu mai multi prieteni, dar cand a venit nota de plata, intre femeie si chelner a izbucnit un adevarat scandal pentru pretul pestelui din meniu. Lucrurile au luat insa o.

A fost descoperita o noua clasa de antibiotice, care este capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti

Cercetatorii de la Universitatea Rockefeller au descoperit o noua clasa de antibiotice, capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti la antibiotice, noteazaiflscience. com. Aceasta noua familie provine din moleculele prezente intr-o mare varietate de soluri, iar cercetatorii spera ca ar putea reprezenta o arma utila in arsenalul medical.

Comisia Europeana: Crestere mare a gradului de ocupare a fortei de munca in UE, in special in Romania si Cipru

Gradul de ocupare a fortei de munca in UE a continuat sa creasca mai puternic decat era de asteptat in trimestrul al treilea al anului 2017, potrivit unui raport anual al Comisiei Europene. S-a inregistrat un plus de 4 milioane de locuri de munca, din care 2,7 milioane in zona euro. Cresterea a fost deosebit de puternica in Romania 5,2%) si in Cipru 3,4%), potrivit Rador, care citeaza Politis.

Business report:Romania trece pe Diesel. Tot mai multi romani aleg autoturismele pe motorina, desi orasele europene vor sa le interzica;Reforma ANAF s-a blocat. Banca Mondiala: Nu exista angajament politic pentru reforme;Autostrada Sibiu - Pitesti: joi a

Cum primesti bani ca sa nu consumi energie electrica. Ce este demand-response si cum functioneaza. Sistemul le permite firmelor sa castige bani daca accepta sa-si moduleze consumul, cand li se cere. Practic, clientii se inscriu in platforma si primesc un discount la tariful de electricitate, din start, timp de un an. Fabrici inchise pentru ca nu are cine sa lucreze in ele. Unde sunt muncitorii romani. Multi dintre ai nostri au plecat sa lucreze in alte state pe salarii mult mai mari iar Romania a devenit o piata pentru firmele care au gasit aici forta de munca ieftina.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )