Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dupa Bucuresti, apa din Ploiesti nu este potabila, iar Apa Nova joaca teatru

Playtech Playtech,
Dupa Bucuresti, apa din Ploiesti nu este potabila, iar Apa Nova joaca teatru

In doar cateva saptamani, doua orase importante din Romania au ramas fara apa potabila. Dupa Bucuresti, a venit randul Ploiestiului sa cada victima practicilor Apa Nova. Pe parcursul weekend-ului, Directia de Sanatate Publica din Ploiesti a emis mai multe avertismente catre populatie legate de calitatea apei de la robinet. Din cauza unei avarii la sistemului [] . continuă pe Playtech

AVARIE la sistemul de alimentare cu APA din Ploiesti. DSP Prahova INTERZICE folosirea apei pentru baut, gatit si spalat

Sistemul de alimentare cu apa din mai multe zone ale Ploiestiului a suferit, sambata, o avarie majori, reprezentantii Directia de Sanatate Publica Prahova folosirii apei pentru baut, gatit si spalat, se.

Apa Nova Ploiesti anunta ca alimenteaza zonele din municipiu din surse alternative de alimentare, nu din conducta avariata si sustine ca apa este potabila

Apa Nova Ploiesti, care s-a confruntat, sambata, cu o avarie din cauza careia apa a devenit nepotabila in centrul si in zona de nord a orasului Ploiesti, anunta ca a identificat avaria si a racordat zomele afectate la o sursa alternative de apa, sustinand ca locuitorii pot folosi apa dupa ce o lasa sa curga un interval scurt de timp.

Zeci de mii de oameni din Ploiesti, afectati de o avarie la reteaua de apa / DSP: Se interzice folosirea apei pentru baut, gatit, spalat

Mii de oameni din Ploiesti, care locuiesc in trei cartiere din oras au fost sfatuiti sa nu consume apa de la robinet, din cauza unei avarii majore care a avut loc, sambata, Directia de Sanatate Publica DSP) Prahova instituind zone in care populatia sa fie aprovizionata cu apa potabila, transmite Mediafax.

Alerta. Mii de locuitori din Ploiesti nu au voie sa bea apa de la robinet

De mai bine de 48 de ore, mii de locuitori din Ploiesti nu au voie sa bea apa de la robinet. Problemele au aparut in doua cartiere din Ploiesti, la scurt timp dupa avarierea unei conducte de distributie a.

Schimbarile climatice vor duce la mari modificari. Ce se va intampla cu apa din oceane

In viitor, oceanul s-ar putea sa nu mai aiba aceeasi culoare. Desigur, diferenta nu va fi radical vizibila, dar se va observa prin intermediul senzorilor optici. Conform noului studiu, acesta este un alt semnal de.

Sorina Pintea: Bugetul sanatatii ajunge la 4,84% din PIB, este o crestere istorica. Sunt bani pentru aparatura medicala si renovarea spitalelor

Bugetul Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ajunge, anul acesta, la 4,84% din PIB, ceea ce inseamna o crestere istorica, a afirmat, luni, ministrul Sorina Pintea, in sedinta comuna a Comisiilor de Sanatate din Camera Deputatilor si Senat ce are ca tema bugetul sanatatii pe 2019.

A murit CELEBRUL POLITICIAN din PSD! Este vestea SOC a zilei (FOTO)

Este doliu in PSD! Vineri a murit unul dintre membri importanti din organizatia locala PSD Botosani, Stefan Pomparau.

VIDEO Diego Maradona, spectacol n vestiar dupa prima victorie din noul sezon

Dorados de Sinaloa a reusit, sambata, primul succes in turneul Clausura al ligii secunde din Mexic, scor 1-0, in deplasare, cu Correcaminos, iar antrenorul oaspetilor, Diego Maradona, a fost in centrul atentiei, atat pe teren, cat si in afara acestuia.

Reteaua grupurilor islamiste din Sahel este n crestere - raport de securitate

O crestere a atacurilor violente ale gruparilor islamiste din regiunea Sahel, din Africa de Vest, reflecta capacitatile si abilitatile lor in crestere, potrivit unui raport al conferintei internationale privind securitatea, citat de Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )