Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dupa DSP, si Spitalul Judetean Sibiu va avea conducere militara (surse)

Hotnews Hotnews,
 Dupa DSP, si Spitalul Judetean Sibiu va avea conducere militara (surse)

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infectionist, care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Galati, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse oficiale. Sibiul este singurul judet din Romania unde rata de infectare trecuse de 9 cazuri la mia de locuitori. continuă pe Hotnews

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea conducere militara

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director g.

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea conducere militara. Medicul colonel Daniel Chelcea: O sa merg pe teren, o sa vad spitalele, o sa vad pe cine ne putem baza, ce putem sa facem acolo

Directia de Sanatate Publica Sibiu va avea o conducere militara. Directorul va fimedicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Acesta a anuntatca va.

Raluca Turcan anunta ca se desfasoara o ancheta a Corpului de control al MS la Spitalul Judetean Sibiu

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat astazi ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, condus de directorul Liliana Coldea, este verificat de Corpul de control al Ministerului Sanatatii.

SIBIU USR PLUS solicita conducere militara la DSP si Spitalul Judetean

Alianta USR PLUS solicita Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Ministerului Sanatatii sa desemneze conducere militara la Directia de Sanatate Publica DSP) si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

CORONAVIRUS |Sibiu: O statie de oxigen, necesara suplimentarii numarului de paturi ATI, a ajuns la Spitalul Judetean

La Spitalul Judetean Sibiu a ajuns o statie de oxigen, necesara suplimentarii numarului de paturi ATI. Aceasta va fi montata in perioada urmatoare, capacitatea de tratare a pacientilor cu forme grave de co.

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

Parchetul General a dispus expertiza aparaturii medicale si a audiat noi martori in ancheta deschisa dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Parchetul General a explicat, marti, cele mai recente demersuri facute de procurori in ancheta penala in rem deschisa dupa incendiul de la sectia de Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Piatra Neamt,.

Directorul medical al Spitalului Militar Galati, Constantin Vlase, va prelua conducerea Spitalului Judetean Sibiu

Directorul medical al Spitalului Militar Galati, Constantin Vlase, va prelua conducerea Spitalului Judetean Sibiu. Consiliul Judetean Sibiu a transmis ca numirea se face pentru cel mult 30 de zile. Va.

Morga Spitalului Judetean Sibiu, dotata cu un container cu instalatie de racire. 308 decese s-au inregistrat de la debutul pandemiei

Morga Spitalului Judetean Sibiu a fost dotata cu un container cu instalatie de racire, cu capacitate de 12 locuri. Unitatea mai dispune de un container si face demersuri pentru racordarea acestuia la o instalatie de racire. De la debutul pandemiei, s-au inregistrat 308 decese la persoane infectate cu noul coronavirus.

MANAGERUL SPITALULUI JUDETEAN SIBIU: Nu m-am lasat influentata de constrangere

Managerul demisionar al Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, a transmis, miercuri, ca si-a facut treaba in slujba pacientilor si a medicilor din spital, iar actul medical nu a avut de suferit cat timp a condus unitatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )