Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dupa ce a fost amendata de Comisia Europeana, compania Applle, invitata sa-si mute afacerile in Turcia

Adevărul Adevărul,
Dupa ce a fost amendata de Comisia Europeana, compania Applle, invitata sa-si mute afacerile in Turcia

Vicepremierul turc Mehmet Simsek a invitat Apple sa-si mute afacerile in Turcia incercand sa speculeze tensiunile dintre Comisia Europeana si gigantul IT acuzat ca s-a folosit de un artificiu din legislatia irlandeza pentru a plati impozite extrem de mici pe profiturile inregistrate in UE. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana amendeaza Apple cu miliarde de euro

Apple a fost amendata recent de Comisia Europeana si ar putea fi nevoita sa plateasca o suma uriasa. in ultimele luni, Comisia European a abordat sanctionat cateva dintre cele mai mari companii din Statele Unite ale Americii, obligandu-le, de asemenea, sa se conformeze unor reguli extrem de stricte. Probabil atiauzit in ultimele luni cateva lucruri despre [].

Dupa AMENDA de 13 miliarde de euro pentru Apple, Comisia Europeana ar putea sanctiona firme din Europa

Companiile multinationale se pot astepta la intensificarea campaniei demarate de Comisia Europeana impotriva acordurile fiscale preferentiale, dupa ce Executivul comunitar a impus o amenda de 13 miliarde de euro grupului american Apple.

INFOGRAFIE Amenda data de catre Comisia Europeana gigantului Apple, mai mare decat toate celelalte la un loc si de zece ori peste urmatoarea din top

Sanctiunea de 13 miliarde de euro dictata de catre Comisia Europeana grupului american Apple pentru ajutor de stat ilegal este mai mare decat toate celelalte amenzi pe probleme de taxe la un loc. De asemenea, amenda arata ca Uniunea Europeana este indarjita in lupta impotriva practicilor agresive de optimizare fiscala ale corporatiilor, in conditiile in care evitarea platii taxelor se traduce prin venituri mai mici la bugetele nationale.

Apple trebuie sa plateasca 13 MILIARDE DE EURO Irlandei: Amenda record dictata de Comisia Europeana

UPDATE: Comisia Europeana a decis ca gigantul american Apple sa plateasca 13 miliarde de euro, informeaza RT. Banii trebuie rambursati Dublinului in contul sumelor pe care nu le-a platit anterior,.

Comisia Europeana este aproape de a anunta o amenda-record pentru Apple. Suma ar putea ajunge la 17 miliarde de euro

Comisia Europeana va anunta ca intelegerea fiscala dintre Irlanda si Apple constituie ajutor de stat, autoritatile de la Dublin urmand a fi fortate sa recupereze o suma de un miliard de euro, potrivit Reuters, in vreme ce Financial Times scria zilele trecute ca aceasta s-ar putea ridica la 17 miliarde de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )