Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dupa gratii, din cauza coronavirus: cat de agresive au ajuns autoritatile cu posibilii bolnavi

Playtech Playtech,
Dupa gratii, din cauza coronavirus: cat de agresive au ajuns autoritatile cu posibilii bolnavi

Autoritatile de pe intregul mapamond sunt disperate sa opreasca, pe cat posibil, raspandirea coronavirus. O parte din efort, insa, tine si de oamenii posibil infectati care trebuie sa respecte carantina. in contextul in care China pare sa fie sursa infectiei cu coronavirus si locul din care au plecat toti bolnavii de pe glob, politistii de . continuă pe Playtech

Pentagonul, pregatit sa adaposteasca 1.000 de persoane care se intorc in SUA si ar putea intra in carantina din cauza coronavirus

Ministrul apararii, Mark Esper, a aprobat o solicitare astfel incat armata americana sa ofere adapost pentru cel mult 1. 000 de persoane, oameni care au calatorit in afara tarii si ar putea fi nevoiti sa intre in carantina pentru a preintampina raspandirea coronovarius, a anuntat sambata Pentagonul. LIVETEXT Tarile si teritoriile atinse de noul coronavirus Numarul deceselor in China a ajuns la 259 Premierul chinez cere Uniunii Europene sa faciliteze achizitiile urgente de materiale sanitare.

EXCLUSIV Cristina Spatar, desfigurata din cauza operatiilor estetice. Cum a ajuns sa arate cantareata FOTO

Cristina Spatar a ales calea pe care au mers mai multe vedete si anume cea a operatiilor estetice. Cum arata acum vedeta dupa mai multe interventii chirurgicale? Despre operatiile estetice ale Cristinei Spatar. A exagerat sau nu cu ele? Regina muzicii R&B a decis sa apeleze de mai multe ori la serviciile unui estetician, intrucat .

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor. Cum raspunde atacurilor din ultima vreme

Daca ar fi sa-l parafrazam pe Eminescu,in scandalul momentului in care este implicatmenestrelul Romaniei, Tudor Gheorghe, ne-am putea folosi de versurile poeziei Cititorilor mei. in ceea ce-l priveste pe Tudor Gheorghe se potrivesc! Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor Scandalul in care a fost tras Tudor Gheorghe, a plecat de la ultimul sau .

inca o persoana a murit din cauza gripei. Bilantul negru al victimelor a ajuns la 14

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 14, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Posta Romana, decizie radicala. Suspenda expedierile catre China, din cauza coronavirusului

Posta Romana suspenda temporar serviciile de expediere catre China, din cauza epidemiei cu coronavirus.

China interzice inmormantarea celor decedati din cauza coronavirusului. Singura solutie, incinerarea

Persoanele decedate din cauza infectarii cu coronavirus nu vor putea fi inmormantate acolo unde dore.

Stare de urgenta in SUA din cauza coronavirusului

Administratia Statelor Unite a declarat stare de urgenta din cauza noului tip de coronavirus din Chi.

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 400, iar al infectarilor de 20.000 (FOTO, VIDEO)

Numarul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns, marti, la 426 de persoane, al celor infectate a trecut de 20. 000, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse.

Hyundai suspenda productia in Coreea de Sud dupa ce au aparut mari probleme cu fluxul de componente chinezesti, din cauza epidemiei aparute in regiunea Wuhan

Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea productiei la furnizorii din China face imposibila constructia de masini. Multe companii si-au intrerupt productia din cauza raspandirii coronavirusului si mai multi producatori auto si-au suspendat productia din lipsa de componente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )