Libnet.ro
UNICEF

22:45

Stare de urgenta in SUA din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Stare de urgenta in SUA din cauza coronavirusului

Administratia Statelor Unite a declarat stare de urgenta din cauza noului tip de coronavirus din Chi. continuă pe România Liberă

Ce a facut Facebook dupa ce a fost declarata stare de urgenta globala din cauza coronavirusului din China

Facebook e o retea de socializare cu aproximativ 2,5 miliarde de utilizatori. Multe dintre informatiile despre coronavirusul din China au circulat chiar acolo. Reteaua de socializare Facebook,.

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

Producatorii auto isi inchid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault si Toyota vor relua productia pe 10 februarie

Ford, Renault si Toyota se numara printre producatorii care si-au inchis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anuntat ca vor relua productia din China pe 10 februarie, scrie Automarket. ro .

Organizatorii JO 2020: Nu am luat in considerare anularea evenimentului din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au negat zvonurile conform carora s-a luat in considerare anularea evenimentului din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Companiile aeriene isi suspenda zborurile catre China din cauza coronavirusului

Companiile aeriene au continuat joi sa-si suspende zborurile catre China din cauza riscului de raspandire a noului coronavirus, care a facut pana in prezent cel putin 170 de victime, informeaza AFP si Reuters.

Gigantul american Apple isi inchide toate magazinele din China din cauza coronavirusului

Gigantul american Apple a anuntat sambata ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana in 9 februarie din cauza epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus, care a provocat deja 259 de decese in aceasta tara, informeaza AFP.

Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului, in China

China se izoleaza tot mai mult pentru a opri raspandirea epidemiei coronavirusului, insa bilantul continua sa creasca dramatic.

Un tanar cu dizabilitati din China a murit dupa ce rudele care aveau grija de el au fost plasate in carantina din cauza coronavirusului

Un adolescent cu dizabilitati din China a murit acasa, dupa ce rudele care aveau grija de el au fost plasate in carantina din cauza coronavirusului.

Etapa Cupei Mondiale de schi alpin din China, anulata din cauza coronavirusului

Probele din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin programate luna februarie in China au fost anulate d.

Qantas Airways si Air New Zealand isi suspenda zborurile din Australia spre China continentala de la 9 februarie, din cauza coronavirusului

Qantas Airways si Air New Zealand au anuntat ca isi vor suspenda cursele directe din Australia spre China continentala de la 9 februarie, drept raspuns la restrictiile de calatorie impuse de unele tari din cauza crizei coronavirusului, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )