Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama. Din pacate este vorba despre indragita artista...

B1 B1,
Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama. Din pacate este vorba despre indragita artista...

Indragita cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, medicii chinuindu-se sa o tina in viata. Solista a suferit, potrivit apropiatilor, un accident vascular. Mioara. continuă pe B1

Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama.

Indragita cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, medicii chinuindu-se sa o tina in viata. Solista a suferit, potrivit apropiatilor, un accident vascular. Mioara.

Din pacate, o veste trista: Dupa moartea Ionelei Prodan o alta tragedie se abate asupra muzicii populare romanesti. Este vorba de indragita artista... (FOTO)

Dupa moartea Ionelei Prodan, lumea muzicii populare romanesti primeste o noua lovitura, cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, fiind in coma. Aceasta a suferit un accident vascular, potrivit.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta veste trista zguduie familia: Din pacate, iubitul artistei...

Ionela Prodan a fost extrem de discreta cu viata ei personala. Artista, care s-a stins din viata in luna aprilie, a fost casatorita cu politistul Traian Tanase. Acesta a murit in 1992, cand fiica lor.

Dan Negru, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu: Era inca...

Dan Negru a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook, dupa moartea lui Cristian Topescu. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Ovidiu Ioanitoaia, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia a declarat la Antena 3, dupa ce a aflat vestea trecerii in nefiinta a lui Cristian Topescu, ca acesta a fost cel mai mare crainic al Romaniei si ca probabil nu va fi egalat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )