Libnet.ro
UNICEF

12:30

DUPA moartea IONELEI PRODAN, o noua VESTE A ZGUDUIT MUZICA POPULARA! Este vorba despre Maria Ciobanu

B1 B1,
DUPA moartea IONELEI PRODAN, o noua VESTE A ZGUDUIT MUZICA POPULARA! Este vorba despre Maria Ciobanu

La scurt timp dupa moartea Ionelei Prodan, fanii muzicii populare s-au confruntat cu alta veste soc! Ciocarlia muzicii populare romanesti, Maria Ciobanu, in varsta de 80 de ani,stabilita in SUA, a ales. continuă pe B1

Blestemul IONELEI PRODAN: ELENA MERISOREANU, la un pas de tragedie! Mi-am vazut moartea cu ochii

Elena Merisoreanua povestit momentele cumplite prin care a trecut recent. Cantareata de muzica populara si-a vazut moartea cu ochii in timp ce se afla in masina, pe autostrada. Geanina Manea se afla la.

IONELA PRODAN a ascuns un MARE SECRET: A facut, exact cum scrie in BIBLIE! TOTUL a fost dezvaluit de ANAMARIA

La scurt timp de la moartea Ionelei Prodan, oamenii au acuzat-o pe fiica ei, Anamaria, de faptul ca nu mai apare imbracata in negru! Cunoscutii au sarit in apararea impresarei si au dezvaluit un secret al familiei.

Nevinovatul Gabriel Oprea a avut grija sa-si puna averea la adapost dupa moartea lui Gigina. Pentru ca Oprea a donat averea copiilor, despagubirile ar putea fi platite de romani

Fiecare roman ar putea plati daunele in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in locul lui Gabriel Oprea. Si asta pentru ca fostul ministru si-a donat averea copiilor. Dupa mai bine de doi ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )