Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dupa PSD vine prapadul. Gaura din buget se apropie de 4% din PIB. Citu: Rectificarea bugetara va fi negativa

Adevărul Adevărul,
Dupa PSD vine prapadul. Gaura din buget se apropie de 4% din PIB. Citu: Rectificarea bugetara va fi negativa

Ministrul Finantelor organizeaza joi la ora 10. 00 o conferinta de presa la minister. Florin Citu urmeaza sa anunte ca deficitul bugetar din acest an se apropie de 4 procente, mult peste tinta anuntata de Guvernul PSD la inceputul anului. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Gaura din buget dupa 9 luni este de aproape 21 miliarde de lei

Gaura din bugetul de stat este de 21 de miliarde de lei dupa primele noua luni ale acestui an, din cauza faptului ca guvernul PSD a estimat venituri mult prea mari fata de cele reale, a precizat ministrul Finantelo.

Ministrul Finantelor afirma ca, dupa primele noua luni ale anului, gaura din buget este de 21 de miliarde de lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca, pentru primele noua luni ale anului, Guvernul PSD a estimat venituri de 249 de miliarde de lei, dar executia arata 228 de miliarde de lei.

Cum a ajuns sa arate Nicoleta Luciu, dupa ce s-a retras din televiziune. Schimbare uriasa

Nicoleta Luciu arata demential, iar dupa ce s-a spus ca si-a facut o noua operatie, vedeta a revenit sa le arate fanilor cat de mult s-a transformat. Fata de momentele in care isi facea aparitia in fata camerelor de filmat, aceasta e cu mult schimbata, mai ales ca inainte de orice este o mamica foarte .

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )