Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa ce timp de doi ani a fost blocat pe chestiuni de procedura, ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati. Ce urmeaza dupa aceea

B1 B1,
Dupa ce timp de doi ani a fost blocat pe chestiuni de procedura, ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati. Ce urmeaza dupa aceea

Ultimii trei inculpati din dosarul Colectiv vor fi audiati joi la Tribunalul Bucuresti, in procesul in care sunt judecati patronii clubului si fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone,. continuă pe B1

Tatal care este acuzat ca si-a batut crunt copilul de doi ani a fost pus in libertate

Tatal, din municipiul Motru, care este acuzat ca si-a batut crunt copilul in varsta de doi ani, a fost eliberat din arestul preventiv.

Cum arata Sandra Bachici, la doi ani dupa ce s-a casatorit cu Adi Mutu. Sotia i-a daruit intre timp un baietel

Sandra Bachici continua sa faca furori cu pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Sotia lui Adrian Mutu are un fizic de invidiat si il face extrem de fericit pe fostul decar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, caruia intre timp i-a daruit si un baietel. Adrian Mutu este extrem de fericit .

Surse: Deutsche Telekom renunta, in doi ani, la tehnologia Huawei

Deutsche Telekom AG DT) va renunta treptat la tehnologia Huawei in urmatorii doi ani, din cauza discutiilor existente privind temerile legate de securitate, a anuntat ieri revista germana Wirtschaftswoche, transmite Reuters, conform Agerpres.

Alexandru Arsinel, amintiri emotionante despre Stela Popescu, la doi ani de la moartea actritei: imi lipseste enorm! Si ca partenera de scena, si ca prietena

La aproape doi ani de la moartea Stelei Popescu, actorul Alexandru Arsinel 80 de ani) a vorbit despre cat de mult ii lipseste actrita si a povestit cateva amintiri emotionante pe care le are cu aceasta.

Se implinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai. Ce pregateste familia regala

Pe 5 decembrie se implinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai I. Membrii Familiei Regale a Romaniei vor lua parte, sambata, la parastasul fostului monarh. Serviciul religios va avea loc la mormantul Regelui Mihai I, iar toti cei care doresc sa participe sunt bineveniti. Rugaciune si parastas pentru Regele Mihai I Majestatea Sa Margareta .

Parastas pentru Regele Mihai I, sambata, la doi ani de la moarte

Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu, alaturi de principesa Sofia, vor lua parte sambata, la Curtea de Arges, la ora 12,00, la parastasul Regelui Mihai I, la implinirea a doi ani de la moartea acestuia, anunta Casa Regala. Institutia precizeaza ca toti cei care doresc sa ia parte la acest eveniment sunt bineveniti.

Porcul romanesc, doar 35% din consum. Adrian Oros, ministrul Agriculturii: in doi ani de zile, tara a fost inrosita de pesta. Fosta conducere ANSVSA, protejata de Dragnea, a avut o cu totul alta agenda (VIDEO)

Doar 35% din carnea de porc pe care o consuma romanii mai provine din productia interna, in timp ce restul este asigurata din importuri, a afirmat Adrian Oros, noul ministru al Agriculturii, care a criticat.

Explozie la un depozit de artificii din Italia. Cinci oameni au murit si doi au fost grav raniti

Cinci oameni au murit si doi au fost grav raniti in urma unei explozii de proportii la un depozit de artificii din Sicilia. Se pare ca angajatii unei alte companii efectuau lucrari de intretinere in momentul pr.

DUPA 28 DE ANI: Evenimentul Zilei isi inceteaza aparitia in varianta tiparita

Evenimentul Zilei isi va inceta aparitia in varianta tiparita la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani. Proprietarul, jurnalistul Dan Andronic, a subliniat, intr-o postare pe Facebook, ca un ziar reprezinta o afacere care supravietuieste doar daca cineva da bani, iar aceasta decizie a fost luata pentru a nu mai sifona veniturile din online si evenimente pentru a subventiona printul.

Evenimentul Zilei, editia de print, se inchide dupa 28 de ani

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata pentru G4Media. ro de proprietarul EVZ, Dan Andronic, care a precizat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )