Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dupa victoria prietenului Rusiei la presedintia SUA, Bursa de la Moscova a inregistrat cea mai mare crestere din ultimele luni

B1 B1,
Dupa victoria prietenului Rusiei la presedintia SUA, Bursa de la Moscova a inregistrat cea mai mare crestere din ultimele luni

Donald Trump resusciteaza Bursa de la Moscova, Miercuri, dupa aflarea rezultatelor si in contextual in care se speculeaza o apropiere a SUA de administratia de la Kremlin, bursa a inregistrat cea. continuă pe B1

MarketWatch:Victoria lui Trump la presedintia SUA incurajeaza outsiderii sa distruga zona euro

Mai intai Brexit, acum Donald Trump. Cine va urma? Valul de populism care inunda lumea dezvoltata a marcat prin venirea lui Trump la presedintia SUA cea mai importanta victorie de pana acum si pare inevitabil ca urmatoarele revolte anti-sistem sa tinteasca Italia, Franta si chiar Germania Angelei Merkel, potrivit unei analize publicate de MarketWatch.

Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au murit (VIDEO, FOTO)

O tragedie s-a intamplat, miercuri dimineata, la Londra, chiar in momentele in care Donald Trump era confirmat ca presedinte al SUA. Un tramvai a deraiat provocand moartea a 5.

Tragedie la Londra dupa alegerea lui Trump la presedintia SUA: 5 persoane au murit si peste 50 au fost ranite (VIDEO, FOTO)

O tragedie s-a intamplat, miercuri dimineata, la Londra, chiar in momentele in care Donald Trump era confirmat ca presedinte al SUA. Un tramvai a deraiat provocand moartea a 5.

Euro urca la 4,51 lei, dupa victoria lui Trump in alegeri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,5100 lei, in crestere usoara fata de cotatia precedenta, pe fondul deprecierii generale a activelor dupa victoria lui Donald Truml la alegerile prezidentiale din SUA.

Ministrul german al Justitiei: Lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Trump

Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas, a sustinut miercuri, intr-o postare pe Twitter, ca lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Dionis Cenusa: Dodon l-a felicitat pe Trump cu victoria. El stie ca noul presedinte al SUA sprijina comunitatea LGBT?

Analistul politic Expert Group Dionis Cenusa se intreaba pe pagina sa de Facebook daca Igor Dodon stie ca Donald Trump sprijina comunitatea LGBT, dupa ce socialistul s-a aratat incantat de victoria noului presedinte al SUA. Asta, in contextul in care Dodon se declara un dusman al homosexualilor, iar noul presedinte al SUA si-a anuntat sprijinul pentru acestia.

SOC iN AMERICA: Donald TRUMP, favorit cert sa castige presedintia SUA! Situatia electorilor in TIMP REAL: TRUMP 139 CLINTON 104 (VIDEO)

O unda de SOC neverosimila loveste America si intreaga planeta miercuri dimineata. Dupa ora 4:00, ora Romaniei, previziuni sumbre vin de peste Ocean, odata cu primele rezultate ale alegerilor.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Cuba, exercitii militare pentru un eventual razboi, dupa victoria lui Donald Trump

Dupa aflarea vestii ca Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, Cuba a anuntat miercuri ca va urma o saptamana de exercitii militare cu scopul de a fi pregatita pentru.

BREAKING NEWS. Alegerile pentru presedintia SUA au inceput, iar lupta e stransa. in ultimele sondaje, Clinton are doar patru procente peste Trump. Vezi ce au promis la ultimele mitinguri electorale

Sapte alegatori din Dixville Notch, localitate situata la frontiera nord-estica a SUA in Muntii Appalachi, au lansat simbolic alegerile prezidentiale. Ultimele sondaje de opinie sugereaza ca Hillary Clinton il devanseaza pe rivalul ei Donald Trump doar cu aproximativ patru procente, scrie BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )