Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Cuba, exercitii militare pentru un eventual razboi, dupa victoria lui Donald Trump

B1 B1,
Cuba, exercitii militare pentru un eventual razboi, dupa victoria lui Donald Trump

Dupa aflarea vestii ca Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, Cuba a anuntat miercuri ca va urma o saptamana de exercitii militare cu scopul de a fi pregatita pentru. continuă pe B1

Ministrul german al Justitiei: Lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Trump

Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas, a sustinut miercuri, intr-o postare pe Twitter, ca lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Euro urca la 4,51 lei, dupa victoria lui Trump in alegeri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,5100 lei, in crestere usoara fata de cotatia precedenta, pe fondul deprecierii generale a activelor dupa victoria lui Donald Truml la alegerile prezidentiale din SUA.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

CSM Bucuresti cu spatele la zid dupa victoria lui Midtjylland cu Rostov

Situatie critica pentru campioana Europei CSM Bucuresti in Grupa C a Ligii Campionilor, echipa pregatita de Jakob Vestergaard fiind practic condamnata sa castige ultimele doua meciuri din grupa pentru a evita eliminarea inca dinaintea grupelor principale.

Dupa victoria prietenului Rusiei la presedintia SUA, Bursa de la Moscova a inregistrat cea mai mare crestere din ultimele luni

Donald Trump resusciteaza Bursa de la Moscova, Miercuri, dupa aflarea rezultatelor si in contextual in care se speculeaza o apropiere a SUA de administratia de la Kremlin, bursa a inregistrat cea.

Guvernul britanic se pregateste pentru alegeri anticipate, dupa ce un ministru conservator a parasit cabinetul

Ministrii din cabinetul de la Londra se pregatesc sa convoace alegeri parlamentare anticipate, dupa ce premierul Theresa May a asistat la prima demisie a unui deputat conservator, Stephen Philips, in semn de protest fata de felul in care gestioneaza chestiunea iesirii Marii Britanii din UE, scrie The Telegraph.

ştiri de la B1

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )