Libnet.ro
UNICEF

05:30

Durere fara margini la vila Duduienilor. Ce se intampla chiar acum cu trupul neinsufletit al lui Emi Pian

Playtech Playtech,
Durere fara margini la vila Duduienilor. Ce se intampla chiar acum cu trupul neinsufletit al lui Emi Pian

Drama familiei Duduianu inca nu s-a terminat, avand in vedere ca astazi trupul neinsufletit al fostului lider de clan, Emi Pian, a fost adus de la morga acasa. Deja membrii familiei si prietenii s-au adunat, inca de ieri, la locuinta acestuia din Rahova. Vila Duduienilor impanzita de familie si prieteni in ultimele 24 de ore . continuă pe Playtech

VIDEO Durere fara margini, in curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, in curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neinsufletit al interlopului a ajuns acasa pentru priveghi. Curtea celui care a murit dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni imbracati in negru, familie, prieteni apropiati, dar si multi curiosi care au vrut sa traiasca .

Se intampla chiar acum la granita Romaniei. Autoritatile au facut anuntul

Aglomeratie la granita Romaniei. Peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara in ultimele 24 de ore, cu peste 32. 800 mijloace de transport, dintre care 9. 300 automarfare. Cozi interminabile la granita Romaniei. Politia de Frontiera: peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara .

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Veste dureroasa pentru fanii lui Florin Piersic. S-a intamplat chiar acum

Florin Piersic a incantat inimile romanilor timp de mai bine de 60 de ani si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Marele artist a lipsit insa de pe scena in ultimele sase luni, dar spera sa revina in luna august, cand avea programate nu mai putin de patru spectacole. Spectacolele din luna august in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )