Libnet.ro
UNICEF

20:31

Se intampla chiar acum la granita Romaniei. Autoritatile au facut anuntul

Playtech Playtech,
Se intampla chiar acum la granita Romaniei. Autoritatile au facut anuntul

Aglomeratie la granita Romaniei. Peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara in ultimele 24 de ore, cu peste 32. 800 mijloace de transport, dintre care 9. 300 automarfare. Cozi interminabile la granita Romaniei. Politia de Frontiera: peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara . continuă pe Playtech

Politia Romana a facut anuntul. Toti romanii trebuie sa afle ce pot pati

Infractionalitatea este una din marile probleme ale societatii romanesti, fie acum, in pandemie, si s-au vazut destule cazuri, fie in general. Numarul victimelor infractiunii de inselaciune este in crestere, din pacate, cu toate ca politia a demarat campanii de constientizare in masa. Politia Romana trage inca odata semnale de alarma Dupa cum s-a mai scris .

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

Decizia uluitoare a Guvernului Orban. Se intampla chiar astazi si ii vizeaza pe toti romanii

Guvernul va adopta, din nou, in sedinta de vineri, Hotararea prin care sunt luate noi restrictii pentru limitarea raspandirii infectiilor cu COVID-19. Hotararea adoptata deja miercuri nu a avut toate avizele necesare, sustin surse guvernamentale citate de Digi24. Guvernul Orban, decizii cu repetitie: mai adopta o data restrictiile adoptate miercuri La propunerea Comitetului National pentru .

Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle clientii

Posta Romana a anuntat ca nu trimite clientilor sai mesaje pe email in care sa ii anunte ca ar urma livrarea unui colet. CNPR a emis o avertizare in acest sens, cu ce trebuie sa faca romanii care au primit sau vor primi astfel de mesaje. Posta Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa afle .

Cand si cu cat cresc pensiile romanilor! Consilierul premierului Orban a facut anuntul!

S-a aflat cu cat vor creste pensiile romanilor incepand cu data de 1 septembrie. Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a facut anuntul mult asteptat in urma cu putin timp, la Antena 3.

Banca Transilvania tocmai a facut anuntul: vestea surpriza despre banii romanilor

2020 a venit cu cateva luni de incertitudine extrema in ceea ce priveste economia si, in particular, salariile. Banca Transilvania vine acum cu un anunt cu greutate in aceasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )