Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste dureroasa pentru fanii lui Florin Piersic. S-a intamplat chiar acum

Playtech Playtech,
Veste dureroasa pentru fanii lui Florin Piersic. S-a intamplat chiar acum

Florin Piersic a incantat inimile romanilor timp de mai bine de 60 de ani si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Marele artist a lipsit insa de pe scena in ultimele sase luni, dar spera sa revina in luna august, cand avea programate nu mai putin de patru spectacole. Spectacolele din luna august in . continuă pe Playtech

Veste trista pentru fanii Seinfeld. Un iubit actor din serial a murit fulgerator

Cunoscutul actor american Reni Santoni, cu roluri foarte apreciate in multe filme si seriale precum Dirty Harry sau Seinfeld a murit la varsta de 81 de ani. Producatoarea de film Tracy Newman a da vestea disparitiei actorului prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Cum arata acum fosta sotie a lui Florin Piersic. Anna Szelles implineste 78 de ani

De-a lungul timpului, Florin Piersic a gasit loc in inima sa pentru mai multe doamne remarcabile. Printre ele, s-au numarat si unele care i-au daruit mostenitori, cum ar fi actrita Anna Szeles, care va implini in curand 78 de ani. Anna Szeles, ravisanta la 78 de ani. Fosta sotie a lui Florin Piersic traieste la .

Prima fotografie cu baiatul lui Florin Piersic Jr

Florin Piersic Jr a implinit 52 de ani si a marcat aceasta aniversare extrem de frumos. Pe plaja, la rasarit, alaturi de baietelul sau in varsta de 4 ani si mama acestuia. Iata-l pe Sasha, fiul actorului, tinut pana acum departe de ochii curiosilor.

Florin Piersic, un bunic fericit! Cum arata Sasha, nepotelul sau de patru ani, care-i seamana leit (FOTO)

La 84 de ani, actorul florin Piersic are parte de dragostea a patru nepoti, trei baieti si o fetita, copiii celor doi fii ai sai, Daniel si Florin jr. Despre cel mai mic dintre nepoti - Sasha, in varsta de pa.

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Vestea anului pentru fanii Dacia. Ce se intampla acum cu Dacia Sandero

Piata de masini s-a schimbat total in perioada pandemiei de coronavirus. Luna iunie este prima luna in care industria de automobile a inceput sa mai miste aducand modificari importante. Astfel, Dacia Sandero, cel mai vandut model al marcii de la Pitesti, a revenit in topul vanzarilor de masini din Europa, luna trecuta. Vestea anului vie .

Veste surpriza pentru mii de romani: se dau 1.000 de lei. Banii intra direct pe card si conditiile sunt clare

O veste buna a venit in aceasta saptamana pentru mii de romani. Vorbim acum de circa 1. 000 de lei si sunt conditii foarte clare de acordare a ajutorului. Cu aproape o luna si jumatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )