Libnet.ro
UNICEF

21:45

Durere mare pentru Bianca Andreescu. Cum au fost umiliti parintii ei, cand au vrut sa revina in Romania

Playtech Playtech,
Durere mare pentru Bianca Andreescu. Cum au fost umiliti parintii ei, cand au vrut sa revina in Romania

Despre Bianca Andreescu a inceput sa se vorbeasca intens in 2019, dupa ce a triumfat la US Open. Sportiva originara din Romania a cunoscut gloria peste Ocean, la 19 ani fiind una dintre jucatoarele de tenis in plina ascensiune. Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancai, povesteste cum au fost umiliti parintii ei, cand au vrut . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru Bianca Andreescu, dupa un inceput de an dificil

Dupa un inceput de an mai putin fericit, Bianca Andreescu are si vesti bune, urmand sa revina in turneele oficiale.

Bianca Andreescu, gonita din tara: Mama ei a inteles ca in Romania business inseamna sa dai tepe

Bianca Andreescu a fost revelatia circuitului feminin in 2019, cucerind trei trofee mari la Indian Wells, Toronto si US Open. La doar 19 ani, ea putea fi urmatoarea vedeta a tenisului romanesc, dupa Simona Halep. Din pacate, a ajuns sa reprezinte Canada.

Cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu: Familia a luat tepe dupa tepe. Au dat totul pe degeaba, numai ca sa plece

Bianca Andreescu19 ani) a avut un an2019de exceptie: a castigat primul turneu deGrand Slamdin cariera -US Open- si a avut o ascensiune fulminanta in.

Digisport: Au plecat scarbiti! Adevarul dureros: cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu. Familia, alungata din tara

Bianca Andreescu 19 ani) a avut un an 2019 de exceptie: a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera - US Open - si a avut o ascensiune fulminanta in topul WTA.

George Burcea, decizie socanta in privinta celor doua fetite. Durere imensa pentru Andreea Balan

Dupa putin timp de cand George Burcea a fost invitat la emisiunea lui, Agentia Vip, de la Antena Stars, Cristi Brancu scoate la iveala amanunte despre relatia dintre Andreea Balan si sotul ei. Mai mult decat atat, prezentatorul tv sustine ca actorul nu este afectat de siuatia creata. George Burcea, decizie socanta in privinta celor .

Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Protest la Baia Mare pentru sustinerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de modul in care e tratata Pintea in Arestul Central.

Bianca Andreescu, replica scurta: Ce a intrebat cand i s-a propus sa joace pentru Romania

Primul antrenor al lui Bibi a povestit ca George Cosac, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis FRT), a avut o discutie cu Andreescu, dupa ce aceasta a devenit o vedeta, in care i-a propus sa evolueze pentru echipa de Fed Cup a Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )